Szafir Opublikowano 24 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 po sprzedaży mojego VN 800, zostało mi kilka gadżetów dla chopperomaniaków :P tzn: - tylny błotnik od classic'a - lekko obcięty (razem z bocznymi mocowaniami)-a'la bobber- przedni błotnik krótki (na koło 16")- a'la drag, bobber- kupiony - boczne mocowanie rejestracji wraz z oświetleniemJakby ktoś był zainteresowny to walcie na PW.pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
---AL--- Opublikowano 2 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2008 Czołem!!!!!!!!!Powiem tylko: szkoda ze sprzedałeś tak zacna maszynęPozdrowionka :buttrock: :buttrock: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 24 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2008 czołem !!!może wiecie gdzie moge kupić białe klosze do kierunkowskazów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryffka Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 czołem !!!może wiecie gdzie moge kupić białe klosze do kierunkowskazów???WitamJa kupiłem białe klosze na allegro. Było to w zeszłym roku więc muszę poszperać w mailach. Jak znajdę namiary to dam znać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 no i jak tam kolego znalazłeś ten namiar :notworthy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryffka Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 no i jak tam kolego znalazłeś ten namiar :bigrazz: :) A znalazłem:) Dopiero po operacjach z konta się mi udało :)http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=1348263 od tego ludka zakupiłem te klosze:) Nawet mi gośc dosyłał dodatkowe żarówki, bo amerykańskie dostałem :clap: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 oooooooooo dzieki wielkie juz napisałem do kolesia z zapytaniem czy ma jeszcze takie :lalag: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2008 Sesja egzaminacyjna sie powoli zbliża a ja pomyslalem jakby wyglądał mój skromny VN z gmolami typu "z podnóżkami" na przód i tył : :bigrazz: http://www.moto.allegro.pl/item496230644_g...a_vtx_1800.html Wiem ze do cruisera pasuje optycznie fajnie ale czy do mojego VN 800A czyli chopperka to juz nie wiem... :icon_question: Doradźcie coś Koledzy!! czy to aby nie pogrubi za bardzo przodu i będzie wyglądało troche kijowo? Chociaż z drugiej strony może byc to fajny bajer no i widzialem pare softailów z 21" kołem z przodu i gmolkami i ludzie jakoś jezdzą... :icon_biggrin: sprawy praktyczności gmoli pomijam bo przecież są oczywiste dla każdego :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszczu86 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dla mnie jakby nie patrzeć, to VN 800 bardziej jest Cruiserem niż Chopperem... Ale co do tych gmoli, to mi się one bardzo nie podobają. Są co prawda praktyczne, ale jednak zawsze jak je widzę, to jakoś taki niesmak we mnie budzą... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz i vn 800 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2008 Dla mnie jakby nie patrzeć, to VN 800 bardziej jest Cruiserem niż Chopperem... Ale co do tych gmoli, to mi się one bardzo nie podobają. Są co prawda praktyczne, ale jednak zawsze jak je widzę, to jakoś taki niesmak we mnie budzą... :/ Model o ktorym pisałem czyli VN 800A pewnie nie jest "chopperem" jakie powstają choćby w OCC ale jednak motocykl z 21 calowym przednim kołem, cienkimi lagami, krótkimi błotnikami i wysoką kierownicą nijak do tłustego "cruisera" nie pasuje... :banghead: Tak mi sie przynajmniej wydaje :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 21 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2009 tak sobie przegladam forum i chociaz jezdze w tej chwili suzuki, to poprzedni moj motocykl byl wlasnie VN 1500 a z gadgetow to wsadzilem mu kierownice a'la Peter Fonda z Easy Rider'a - apehanger, super sie na tm jezdzilo i prezentowalo. a wygladalo toto tak: http://picasaweb.google.pl/bartasarte/Kawa...N1500Apehanger# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi