homer666 Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 On chyba ma na myśli Jaskinię Niedżwiedzią :buttrock:jedynym prawowitym wlascicielem jaskini niedzwiedziej-niedzwiedz jest i basta :buttrock: Kletniaki zyczona z okazji świąt bożonarodzeniowych oraz serdeczne życzenia noworoczne....dorwałem się do kompa i macie ode mnie pozdrowionka z objęć służby zdrowia....Po Nowym Roku parę szczegółów dotyczących spotkania w Kletnie.nie jestem kletniakiem ale marze by nim stac sie-wszystkiego dobrego na swieta i na zawsze :biggrin: homer wyskoczył z nami raz i tyle go widzieli, ale myślę że się obudzi i zacznie z nami latać :crossy:..no jeszcze sie zrehabilituje swoja,obecnoscia co to ma wszystkie obecnosci pod sobą :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Wszystkim Kletniakom składamy z Hanią Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.Bezchmurnych dni na czas wyjazdów. oraz jak Lukkasia napisała Niech motocykl zawsze wiernie służy Niech nie psuje się w podróży Każdy dzień niech radość budzi W poznawaniu nowych ludzi... SZEROKOŚCI :D :crossy: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wszystkim Kletniakom składamy z Hanią Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.Bezchmurnych dni na czas wyjazdów. oraz jak Lukkasia napisała Niech motocykl zawsze wiernie służy Niech nie psuje się w podróży Każdy dzień niech radość budzi W poznawaniu nowych ludzi... SZEROKOŚCI :icon_razz: :icon_razz: :wink:Nadejszła Wiekopomna Chwila i składam w niej wszystkim Spalinowym Braciom najlepsze świateczne Zyczenia a na Nowy Rok tylu samo powrotów co wyjazdów z łapkami na manetkach.A w tych pięknych oklicznościach przyrody pozdrawiam serdecznie Brać z Brzegu Dolnego i wszystkich podpietych pod E.K.G.-juz sama nazwa przyspaża mnie o żywsze ruchy pikawki.BÓG SIĘ RODZI-MOC TRUCHLEJE !!!!!!!!! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Goya i Yano składają wam wszystkim życzenia świąteczne ciepłe i radosne.Dużo uśmiechów i częstych naszych spotkań. :P :buttrock: :crossy: Oczywiście w Kletnie będziemy!!!! :icon_razz: :icon_razz: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Kosiny również spieszą z życzeniami dla wszystkich Kletniaków ( i nie tylko ). Życzymy każdemu po nowym HD :) , benzyny po 1 zł :) , i po 3 miesiące urlopu (oczywiście w okresie letnim ) :P . Do zobaczenie w Kletnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 trzyemy tez dołączają sie do zyczen swiatecznych :icon_mrgreen: pozdr i do zobaczenia na kletnowskich winklach :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Cudownych świąt, smacznej wigilli i odpoczynku w święta...A w sylwestra szaleństw do południa (bo do rana to za krótko) :icon_exclaim: :lalag:Piotr :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMASZ MILEWSKI Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 Wszystkim ktorych znam i nie znam zycze Radosnych i Spokojnych Swiat. ps.wlasnioe wrocilem z garazu i od razu nastroj mi sie polepszyl ....szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z kim by się nie rozmawiało, każdy się przyznaje że poszedł choć popatrzeć na sprzęta :lalag: ;) Szczęśliwego Nowego Roku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 27 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Z kim by się nie rozmawiało, każdy się przyznaje że poszedł choć popatrzeć na sprzęta :flesje: ;) Szczęśliwego Nowego Roku :biggrin:moja dotala krawacik na zbiorniczek i piornik pod lampe zatem nie tylko patrzone byl;o ale i dotykane tu i owdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 28 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 moja dotala krawacik na zbiorniczek i piornik pod lampe zatem nie tylko patrzone byl;o ale i dotykane tu i owdzie A jak z rozrusznikiem ? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homer666 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 A jak z rozrusznikiem ? :icon_twisted:no wlasnie,kuleje nie moge uz ej zapalic,chyba juz teraz dosyc bizuterii,trzeba pomyslec o podstawie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 (edytowane) Marcysiek ty już dłużej nie symuluj tylko wracaj w szeregi zorganizowane gdzie porządek i DUCH i ciało też nie gaśnie :icon_mrgreen: :buttrock: :) A ty motonito (bez m) wylegujesz sie gdzieś tam w białych kitli zniewieściałym świecie :crossy: Trza sprzęta wybierać i do drogi sposobić :buttrock: No daj choć namiar gdzie jesteś toć cie może odwiedzi szpica Odchodzących jakowaś :buttrock: szerokości i zdrówka Jarek Edytowane 30 Grudnia 2007 przez ROUTE 66 RIDER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamir Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 Niniejszym, uchylamy rąbka tajemnicy z pobytu w sanatorium Naszego kolegi. Fotka z poczekalni u stomatologa. Pozdro Hamir & Kosin. :) http://picasaweb.google.pl/hamir56/Bzik/ph...380205492287922 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROUTE 66 RIDER Opublikowano 4 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2008 MAM NADZIEJE, ŻE MARCYSIEK PRZEPROWADZIŁ "ODPOWIEDNIĄ HIGIENĘ JAMY USTNEJ " :lapad: PRZED WIZYTĄ U WYRWISTOMATOLOGA LUB PRZYKŁADEM SERIALOWEGO BLACHY WYRWAŁ CHWASTA :smile: szerokości,Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi