PitaM Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Fotki robił plecaczek Dangela. I zdaje się, że umieścił link do nich na forum.Nie wiem tylko, czy na tym. Ale znalazłem: Serdeczne :( ;) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 7 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 Tym razem Marcysiek klep Janową x2, w sądejówce jest zaj....ście ale ni cholery aby sie wyspać, tak że wolę dopłacić ale sie wyspać żeby na drugi dzień trybić :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Skoro padają pierwsze deklaracje, to ja też przezornie poproszę o dwa miejsca w Śnieżniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Marcyś... To ja też poproszę tak samo jak ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Spoko z tymi noclegami....jeszcze będe tworzył listę, za wczesnie na deklaracje....szukam jeszcze innej opcji noclegów..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 ...szukam jeszcze innej opcji noclegów..... Na polance pod grzybkami... :DJak będzie ciepło to może być sporo chętnych :icon_eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Dupny wojskowy namiot :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 łeeee a już myślałem, że pod gołym niebem to będzie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 12 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 łeeee a już myślałem, że pod gołym niebem to będzie :wink: Może się zdarzyć..... Mam pytanie dotyczące Domu Dziecka w Domaszkowie - czy ktoś z Viragowców sprowadzał ze Stanów ubrania dla dzieciaków, bo gdzieś tam w Warszawie na cle stoi pół kontenera jakiś ubrań, ale nikt nic nie wie....Dyrektorka też robi wielkie oczy....Kto wie o co chodzi....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 witam już chyba nie tylko viragowców, ale kletnomaniaków moje moto w końcu po roku aktywne, to może tym razem uda mi się wyjechać i dojechać na spotkanie :biggrin: pozdrawiambartic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 witam już chyba nie tylko viragowców, ale kletnomaniaków moje moto w końcu po roku aktywne, to może tym razem uda mi się wyjechać i dojechać na spotkanie ;) pozdrawiambarticO kurdę Bartic żyjesz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qdlaty2004 Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 BARTIC - REAKTYWACJA :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Bartic ożył...o k....wa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Bartic ale sprzęta nieźle przerobiłeś :bigrazz: :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 teraz to się zacznie... :icon_mrgreen: a tak na poważnie, to miło że jeszcze ktoś mnie pamięta :icon_mrgreen: :wink: do najbliższego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi