powell Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Kasa poszła - za lukkasię i za mnie :buttrock: Oboje śledzimy ten wątek i chętnie dorzucimy się do jakichś nagród dodatkowych. Trzeba tylko ustalić co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 no to poszło.... :icon_eek: pozdrówka... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin79 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 poszło :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Podaję namiary na moje imienne konto bo niektórzy maja z tym problemyMarian Goliatul. Nałkowskiej 32/1858-309 Wałbrzych Nr konta jeszcze raz:95 1020 5095 0000 5502 0035 8457 Ps. wpłynęło juz 249 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx-wulkan Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Marcysiek sprawdz czy ode mnie wpłyneło bo w nazwie wpisalem MARCYSIEKNo i zarezerwuj mi jakieś lokum tylko blisko knajpy.Bo po ostanim spotkaniu jakos dziwnie mnie rece i kolana rano bolały :) mx-wulkan x 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Potwierdzam rezerwacje, kasa poszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Marcysiek sprawdz czy ode mnie wpłyneło bo w nazwie wpisalem MARCYSIEKNo i zarezerwuj mi jakieś lokum tylko blisko knajpy.Bo po ostanim spotkaniu jakos dziwnie mnie rece i kolana rano bolały :D mx-wulkan x 1Wpłynęła kasa....z noclegiem koło knajpy to juz praktycznie nie ma mozliwości, chyba zeby ruszyła wiedzinowa chata.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Marcys jak ruszy Wiedzminowa chata to zaklep mi X2 ja i zonadzieki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek73 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Przelew poszedł Podaję namiary na moje imienne konto bo niektórzy maja z tym problemy Obiecuję, że następnym razem już ich nie będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Miejsc w Sądejówce jest ok. 35, a nawet więcej. Ugadałem, że nocleg bez pościeli (z własnym śpiworem) 15 zeta, z pościela 20 zeta, ze śniadankiem ze słynną jajeczniczką 25 zeta. Ilość miejsc jednak ograniczona więc prosze się okreslać. To samo dotyczy osób, które jeszcze nie zadeklarowały jednoznacznie udziału....prosze o potwierdzanie. Wstępnie w DW Śnieznik zarezerwowałem 20 miejsc, ale mogę jeszcze zaklepać więcej, tylko prosze o pośpiech i deklarowanie się. Tu nocleg kosztuje ok. 35 zeta, ale standard jest wyższy niż w Sądejówce, gdzie są sale zbiorowe. Co do noclegu w Wiedzminowej Chacie to proszę nie liczyć na razie na nocleg w niej....jak się coś zmieni to dam znać. Pozostałe miejsca noclegowe zarezerwowane przeze mnie juz praktycznie zajęte (Chata Janowa oraz przy Bikers Choice)....Poza tym w okolicy jest jeszcze od groma różnych miejsc noclegowych, więc jak ktoś chce indywidualnie to prosze bardzo... Ps. Nie rezerwujcie sami w wymienionych przeze mnie miejscach bo się wszystko miesza i poźniej nie wiem gdzie kto sobie coś tam zaklepał, a co jest wolne....Na przyszłość chyba w tym układzie każdy sobie sam będzie załatwiał nocleg, skora taka formuła załatwiania noclegów przeze mnie niektórym nie odpowiada.... Ktoś samodzielnie zaklepał sobie nocleg w chacie sołysowej (koło Chaty Wiedzinowej)... nieładnie....niektórzy zostaną na lodzie....!!!!!!!! Ps. Kasa na dzieciaki wpływa.... UWAGA!!!!czy jest ktoś kto ma możliwość przewiezienia pralki dla domu dziecka z Gorzowa do Wrocławia (od Wrocławia transport już załatwiony). Prosze o info.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzyka Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 mzyka i TOMASZ MILEWSKI już wysypali się z kaski.. Marcyś, wyciągnij konsekwencje wobec osób, które pokątnie zaaranżowały sobie spanko, pomijając przeora :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek1965 Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 Arek i Ula też się już dołączyli z kasą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 kasa wysłana na konto!! KingRider w Sędejówce x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcysiek Opublikowano 18 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam dwie dobre wiadomości:1) zebrałem już ponad 500 zł2) yanointruder zasponsorował zakup pralki i zawiezie ją busem do domu dziecka w Domaszkowe... Pozdrawiammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanointruder Opublikowano 18 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2008 Mam dwie dobre wiadomości:1) zebrałem już ponad 500 zł2) yanointruder zasponsorował zakup pralki i zawiezie ją busem do domu dziecka w Domaszkowe... Pozdrawiammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm I GOY@ :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi