Badyl Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No właśnie tak mu sie zrobiło po regeneracji tej pompy, no i oczywiście bez ciskania do czerwonego pola... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 29 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2007 No właśnie tak mu sie zrobiło po regeneracji tej pompy, no i oczywiście bez ciskania do czerwonego pola... bez przekraczania 1,5tys obr :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Też bez przesady, chodzi o taką normalną jazdę, 3-4tys. obr. przy przyspieszaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meydey Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Przymierzam sie do kupna BMki w nowym roku. Konkretnej sztuki nie mam jeszcze na oku - jestem na etapie poszukiwań :icon_twisted: . Myślę nad 318is, gaz nie wchodzi w grę. Takie pytanie odrazu, czy w ogóle wychodziły one w sedanie, bo na allegro tylko jedną spotkałem, reszta to coupe (dla mnie bez różnicy, zależy jaka się trafi w lepszym stanie).Powiedzcie mi czy miały one jakies wady wrodzone itp. Roczniki jakie biorę pod uwagę 92-96, jak trafi się naprawde dobry stan w dobrej cenie nowszy do 99 to także wezmę pod uwagę. Nie wiecie może czy w jakimś roczniku była jakaś ważniejsza zmiana techniczna tego modelu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oli98lite Opublikowano 30 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 ...spalanie spadło z 12l w mieście do 7-8... Mogę się z tym zgodzić pod warunkiem, że mówisz o spalaniu oleju silnikowego :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 Przymierzam sie do kupna BMki w nowym roku. Konkretnej sztuki nie mam jeszcze na oku - jestem na etapie poszukiwań :notworthy: . Myślę nad 318is, gaz nie wchodzi w grę. Takie pytanie odrazu, czy w ogóle wychodziły one w sedanie, bo na allegro tylko jedną spotkałem, reszta to coupe (dla mnie bez różnicy, zależy jaka się trafi w lepszym stanie).Powiedzcie mi czy miały one jakies wady wrodzone itp. Roczniki jakie biorę pod uwagę 92-96, jak trafi się naprawde dobry stan w dobrej cenie nowszy do 99 to także wezmę pod uwagę. Nie wiecie może czy w jakimś roczniku była jakaś ważniejsza zmiana techniczna tego modelu? Pozdrawiamhmm wady wrodzone?..czesto parują szkla w reflektorach, to jest bardzo czesty przyadek w e36. a co do wersji IS byla produkowana w sedanie również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barnaby Opublikowano 31 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2007 Też bez przesady, chodzi o taką normalną jazdę, 3-4tys. obr. przy przyspieszaniutylko że normalna jazda tym silnikiem to 2,2-2,5tyś obr. a natomiast 4tyś przy silniku który kręci się do 5tyś obr/min. to już bardzo wysoko.producent podaje że spalanie w tym samochodzie podczas jazdy miejskiej jest na pozimie 9,5 l/100km. nie wiem w jaki sposób twój znajomy jest w stanie zejść tak dużo poniżej danych fabrycznych. :icon_biggrin: chyba ci trochę nawkręcał...... albo chodziło mu o spalanie w trasie, to wtedy się zgodzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 1 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Wydaje mi się, że skoro ta pompa jest teraz skręcona, silnik jest przez to słabszy i mniej pali :flesje: ale nie wiem, wiem że moja pali 16 gazu jak się ją ciśnie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2008 hehe jak sie przycisnie to i 20 potrafi zjarac;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damek0007 Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 mam takie pytanie...ostatnio podczas jazdy cos zaczelo tak jak by gwizdac z przodu bmw...jak sie jedzie praktycznie bez gazu to jest ok ale jak sie dodaje to zaczyna gwizdac , podczas postoju jest to samo, bez gazu ok, dodam troche juz cos gwizdze a jak przypiluje mocniej to nie.. wie ktos o co tu chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi