sidik Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 yyy.. no ale to po prostu wziołeś i wysłałeś obcemu kolesiowi te wszystkie czesci?? No ja bałbym sie kupić korbę czy cokolwiek od tych kolesi co ogłaszają sie na OtoMoto bo to są całkowicie anonimowe osoby...Przeciez nie wysłał bym kilku stówek nie mając kompletnie żadnego zabezpieczenia :icon_twisted: Ja raczej jestem zwolennikiem kupowania przez allegro. Ale zagadam do tego gościa może by wystawił taką korbę na aukcje na kup teraz. Dałbyś jakiegoś linka do jego ogłoszenia.Pozdrobawy uzasadnione ale ni buj dupy;] wielu kolegow wysylalo i nikt nie marudzil. nie wszyscy to oszusci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacher Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 nie było, mnie kilka dni w domu a paczka z częściami z moto perfektu już czekała, wszystko wzorowo, ceny bdb, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 witam szczerze przyznaje sie ze nieczytalem wszystkich wywodów na temat korb wiseco, ale sprawa wyglada tak ze korby wiseco klepane sa na tajwanie ale to zaden problem bo japońscy producenci tez zamawjaja tam części. jezdze tylko i wyłacznie na tłokach wiseco i niemam problemów do nazekania nikasili tez nie robie bo wstwiłem tuleje wiseco. i ewentualny remont góry to 2 dni a nie miesiac czekania i w najlepszym przypadku 600zl. czesci ściagam ze stanów tak wieć nie porównywalnie taniej mnie ta operacja wychodzi. np tuleja do kx500 275zł tlok kx500 jakieś 225zl dodam że kuty i mama cala góre za cene tłoka unas w sklepieza korbe wiseco do yz250 zapłacilem 200zl i niema powodów do nażekania na jej jakość. jako ciekawostka dodam ze na ebay ceny sa nizsze niz w cenniku wisecoa jeszcze jedno samochody nascar jezdza na wiseco tak samo dragstery a to mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 witam szczerze przyznaje sie ze nieczytalem wszystkich wywodów na temat korb wiseco, ale sprawa wyglada tak ze korby wiseco klepane sa na tajwanie ale to zaden problem bo japońscy producenci tez zamawjaja tam części. jezdze tylko i wyłacznie na tłokach wiseco i niemam problemów do nazekania nikasili tez nie robie bo wstwiłem tuleje wiseco. i ewentualny remont góry to 2 dni a nie miesiac czekania i w najlepszym przypadku 600zl. czesci ściagam ze stanów tak wieć nie porównywalnie taniej mnie ta operacja wychodzi. np tuleja do kx500 275zł tlok kx500 jakieś 225zl dodam że kuty i mama cala góre za cene tłoka unas w sklepieza korbe wiseco do yz250 zapłacilem 200zl i niema powodów do nażekania na jej jakość. jako ciekawostka dodam ze na ebay ceny sa nizsze niz w cenniku wisecoa jeszcze jedno samochody nascar jezdza na wiseco tak samo dragstery a to mówi samo za siebieOrtografia i interpunkcja, gościu! Nie jesteś w dresiarni! Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekmx8 Opublikowano 1 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2007 Ortografia i interpunkcja, gościu! Nie jesteś w dresiarni!sory pomyliłem forum, myslałem ze to motocyklowe, a jednak okazuje sie ze to ortograficzne :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi