spawn311 Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Witam!Pytanie raczej do posiadaczy tego motocykla, choć nie tylko.Jeżdżę juz sprzętem drugi sezon i od początku użytkowania zauważyłem pewną prawidłowość...mianowicie gdy puszczam gaz, ale nie wysprzęglam słyszę serię krótkich i niegłośnych "strzałów" na końcówce tłumika. ojaw ten znika jak wysprzęglam. Oczywiście mi to specjalnie nie przszkadza, wręcz przeciwnie :) ale chciałbym sie upewnić że z maszyną wszystko jest ok.W serwisie powiedziano mi, że "Ten Typ" tak ma i nie ma sie czym przejmować. POZDRAWIAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 jak swieca ma ładny kolorek to nic tylko delektować sie strzałami! a jak za jasna to podregulować (wzbogacić mieszankę) i zapomnieć o bulgotaniu :] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn311 Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 Swiecuchy są w porządku.Więc pozostaje mi chyba rozkoszny dźwięk ... pyr pyr pyyyr :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Nieszczelnosc miedzy rurami wydechowymi a glowica, czyli brak lub zuzyta uszczelka powoduje strzelanie przy odejmowaniu gazu. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 miałem to samo w HONDZIE 750 C2 :biggrin: byla calkiem nowa i miala to az do sprzedazy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi