_Ra_ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dowiedziałem się przy okazji, że w tym sezonie umawianie się na schadzki przeniesiono poza forum motocyklistów. Powodów nie znam. Jeśli ktoś szuka grupy z zeszłego roku, to mogę podesłać adres na priv. Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 czy dobrze rozumiem, że w takim razie na łamach forum ustawienie się na wspólną traskę jest niemożliwe? trochę mi się to mija z ideą forum jak i działów dotyczących poszczególnych miejscowości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 pewnie odizolowali się od reszty i jeżdżą w swoim gronie ale jestem pewny że jest tu jeszcze sporo ludzi chętnych do wspólnej jazdy np dzisiaj można razem polecieć do Laskowic na otwarcie zapraszam pod Orlen koło korony ja tam jestem ugadany z kolegą koło 12 godziny w razie czego można do mnie dzwonić783093225 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Koledzy przenieśliśmy się na inne forum, gdyż temat tutejszego polatamy był w zasadzie martwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_chab Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 a na jakie jeżeli można wiedzieć? czy to jakaś tajemnica? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 koledzy to żadna tajemnica. posyłam adres na priva.pozdrawiam na gazie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 łał, a dlaczego tak tajemniczo? nie można wrzucić adresu publicznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 zostanie usunięty przez administratora. wiem też się dla mnie to wydaje słabe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja będe pisał w takim razie o planowanych wypadach na obu forach :P Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 (edytowane) Ja się odważę i zobaczymy jak długo powisi ;): www.motomaniacy.org ,- tak miało być :) Edytowane 30 Kwietnia 2012 przez maniek_7 Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 :rolleyes: maniek umieściłeś adres w formie mocno pierwotnejOryginał www.motomaniacy.org nawet jak zdejmą to do tych co zaglądają tutaj posyłam na priva adres z nowym forum.część zajrzy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raissa Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witam zmotoryzowanych!Jestem nowa na Wrocławskich ulicach, więc wpadłam się przywitać.Pozdrawiam wszystkich z siedzenia fzr 400 i do zobaczenia na drodze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian Łączyk Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ra_ Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 cześć! Cytuj Wysyłane z mojego PCta za pomocą klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raissa Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 No tak, po ostatnim wpisie byłam zmotoryzowana cały jeden dzień... w piątek rano jakiś burak vw transporterem mnie potrącił i teraz zamiast jeździć leże w domu :/ Serce mnie boli, jak pomyślę, że zmasakrował moją maszynkę i moją biedną lewą nogę.Uważajcie na siebie moi drodzy, idiotów na drogach nie brak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi