meciek Opublikowano 8 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2012 Ja przylatuje do PL 13.stycznia więc jak coś to też się pisze. Motonita daj mi znać na komórę jak coś ustalicie bo ja jak narazie nie mam internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 panowie to kto chetny na ta sobote na piwo w chopper bar. pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wrocław chyba nie bardzo chce się integrować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 no właśnie.podobno z całej Polski jesteśmy najsłabiej zintegrowani.kwesti piwa po obdzwonieniu oddala się na następny weekend. kto może i chce niech poda znajomym ten temat(piwa w chopper bar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2012 Witam może założymy nowy wątek w stylu Integracja - Wrocław czy coś w tym stylu i będzie lepszy odzew? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4G3N Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Siema jestem Michał .Jestem z wioseczki o nazwie Dobroszyce . Dosiadam czarną fzr 600 street . Jestem chętny na wszelkiego rodzaju spotkania i zlociki w sezonie . Pozdr. Ktoś chętny do polatania uderzać na gg 8549738Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Siema jestem Michał .Jestem z wioseczki o nazwie Dobroszyce .Dosiadam czarną fzr 600 street . Jestem chętny na wszelkiego rodzaju spotkania i zlociki w sezonie . Pozdr. Ktoś chętny do polatania uderzać na gg 8549738Pozdr.kolego czekamy na ocieplenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
39gge Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Witam. Mam na imię Mateusz. Od niedawna jeżdżę niebieską Hondą Hornet 600 z 1999 r. Prawko kat. A mam od lipca 2011 r. Oprócz motocykli moją pasją jest podróżowanie i pływanie, interesuję się też piłką nożną. Uczę się w klasie maturalnej we wrocławskim LO. Cytuj Motocykliści Wrocław Odzież wędkarska - Strongfish Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 WitamY! Do zobaczenia! LwG! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertold Opublikowano 9 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 Siema, Mam na imię Robert, po Wrocku śmigam granatowym bandziorem;) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbirAs Opublikowano 10 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 (edytowane) Witam , Mówią na mnie Macias to mój pierwszy sezon na SV, mam nadzieje ze nie ostatni.Chętny do integracji .. Edytowane 10 Marca 2012 przez ZbirAs Cytuj www.MotoManiacy.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
widget Opublikowano 11 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2012 Witam wszystkich. Mój drugi sezon. Szukamy ludzi do wypadów enduro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzycho_wroc Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Witam wszystkich. Widzę tu parę znajomych motonitów. Ksyfa Skrudż :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubulek Opublikowano 12 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2012 Hejka Skrudżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 13 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2012 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi