bartek_chab Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Tak, to moja zielona strzała pod WPT :) A twój może ten biały ? Si! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meciek Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Motonita z ktorej części jesteś? Ja mieszkam między 3m a ul.kowalską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elma Szelma Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Cześć :) chętnie wybiorę się z kimś na przejażdżkę :) chętni piszcie na gadu 4423670 // Elma Szelma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 6 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2011 Cześć! zapraszam do wątku pt. "Polatamy?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietia_r6 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Witam,Na imię mi Piotrek, po Wrocławiu jeżdżę czarną r6 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubb Opublikowano 19 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2011 Witam jako nowy mieszkaniec Wrocławia. Moje imię to Kuba i jeżdżę czarną FZ6 S2. Jestem z Ostrowa Wielkopolskiego, a do Wrocławia przeprowadziłem się na studia. Mieszkam na osiedlu Szczepin. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hojnorek Opublikowano 26 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 lewa. wita hojnorek na niebieskim kocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasp Opublikowano 27 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Siema, witam wszystkich. Smigam CBR F4 Sport - czerwona, ale od jakiegos czasu na lewej owiewce przeswituje przez zarysowania lakier zolty ;-) Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
50Grosz Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Witam wszystkich motomaniaków na forum!!! Motocyklistom jestem od niespełna dziewięciu miesięcy(Legalnym :rolleyes: )więc można powiedzieć że latam z mlekiem pod nosem :biggrin: .Niestety dużo przebywam za granicą przez co mało mnie na ulicach miasta W-w.Może sezon 2012 będzie z czasem łaskawszy dla mnie i załapie się na jakiś mały rajd z wami.Raz jeszcze wszystkich pozdrawiam i życzę tyle powrotów do domu co wyjazdów :crossy: .LWG!!!!!Ps.gdzieś tu będę się kręcił :blink: Cytuj Żeby jeździć trzeba mieć benzynę we krwi, ale i olej w głowie… Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2012 Witam Idąc śladem kolegi również proszę o przyjęcie do grona Wrocławskich Motocyklistów. Mam na imię Waldek 33 lata użytkuję Suzuki Inazumę 750. Co do ewentualnego spotkania integracja z mojej strony mile widziana. Pozdrawiam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 Witam wszystkich nowych kolegów :) Wrocław duży, więc się pomieścimy :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 to kiedy pijemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Witajcie to może jeśli Wam odpowiada coś zorganizujemy w przyszła sobotę 14.01.2011. ? Pozdrawiam Jakubb widzę że pochodzimy z tych samych stron. Ja jestem z pod Ostrowa miejscowość w kierunku Krotoszyna. Miło widzieć Krajanina, też mieszkam we Wrocławiu, studiowałem tutaj i tak już zostałem. Pozdrawiam Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Czarny 750 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 6 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 Może być ta sobota lub tydzień póżniej czyli 21.01. co sądzicie o miejscówce chopper bar gdzieś w okolicach rynku. jeszcze nie miałem okazji tam być, ale nawiązanie do klimatu może złagodzi tęsknotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny 750 Opublikowano 7 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2012 Witajcie Co do miejsca to myślałem o tym samym klubie. Zobaczymy ilu jeszcze zbierzemy chętnych. Co do terminu tydzień później dla mnie też jest ok. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi