Mor Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 Witam Panie i Panowie , jestem z Wrocka , sprzet biale R1 . Do zobaczonka w city 70 lat i erłan. noooo nieźle ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 70 lat i erłan. noooo nieźle ;) Człowiek się rozwija :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatmanWroclaw Opublikowano 21 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2011 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Witam nie witanych :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matwoj Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 witam wszystkichmateusz obecnie uzytkuje fz6, pozdrawiam do zobaczenia na miescie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewron Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam Wszystkich bardzo serdecznie! Mam na imię Marcin, pomykam XV750: http://img88.imageshack.us/img88/103/dsc4837.jpg Do zobaczyska na ulicach naszego Wrocka :crossy: Cytuj Cierpliowść palcem dół wykopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirz0r Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Witam wszystkich, Mam na imię Piotrek i latam po Wrocławiu czarną FZ6-N na kominach Scorpion`a. Do zobaczenia! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Exotic Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Cześć.Mam na imię Adrian i po Wrocławiu raczej nie, ale po okolicach endurze na DT'tce 125'tce ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_chab Opublikowano 1 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Hej, Mam na imię Bartek. Po Wrocławiu (czasami Jeleniej Górze) kręcę się na białej Kawie 636 :) Pozdrawiam i do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzelm Opublikowano 3 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 Witam wszystkich, jeżdzę po Wrocku niebieską Fazerką 600.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirRado Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 Witam wszystkich! Kręcę się po Wrocławiu i okolicach, moto - Kawą ZR7. Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie,Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_imon Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam Wszystkich :)Mam na imie Marcin jezdze od niedawna xj6 po Wrocku, pozdrawiam i dozobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 No to i ja sie ładnie tu przywitam ;)mam na imie Adam ;) po Wrocławiu bujam sie na czerwonym Bandziorze 600N ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacusinski Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Witam,mam na imię Jacek i jeżdżę Suzuki RF600 Lucky Strike.Pozdrawiam i życzę szerokości na trasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanio Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Powitać!Kuba od pół roku we Wrocku, wcześniej Lublin, wczoraj pokonałem trase Lbn- Wrocław na emerytce CBR F2 więc od jutra widoczny na mieście. Szerokości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi