StyGI84 Opublikowano 13 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2011 WITAM WSZYSTKICH Pewnie nie raz machaliśmy do siebie mijając się na wrocławskich ulicach ale teraz dopiero dołączyłem do forum... 4tygodnie temu sprzedałem freewind-a i pozostałem przy marce kupiłem Suzuki BANDIT 600S mam nadzieje, że do zobaczenia wkrótce.Pozdroby... StyGI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 14 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2011 witam w szeregach wrocławskich :D a i zapraszam do mojego tematu związanego z prośbą o paradę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lekacer Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Witam Wszystkich.Mam na imię Michał i jeżdżę po Wrocławiu na czerwonym GPZ 500s :icon_biggrin: Zawsze się pisze na latanie po mieście i na traski jak ma ktoś coś w planach to pisać GG: 3746442 albo 504-102-744.Mam nadzieje ze do szybkiego zobaczenia! :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomal Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 witam ;) we wro już ładnych parę lat, ale jakoś nie poznałem nikogo śmigającego,może uda się to w końcu zmienić pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sams0n Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Cześć, Mam na imię Szymon na każdym forum mam taką samą ksywkę sams0n jeżdżę VFRką 750 model rc 36 I. Jestem po części z Wrocławia i z Dobroszyc to mała miejscowość pod Oleśnicą. Praktycznie każdy weekend spędzam na motorku i mam nadzieję że nie raz w małą trasę się umówimy. Do zobaczenia na drodze!;) Nr gg 1152008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 powitać :D LwG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Hejka, Ktoś wie czy są we wrocku jakieś miastowe ustawki?Byłoby to fajne jakby było wiadomo, że zawsze w weekend można gdzieś zajechać i pośmigać.. PozdroPrezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baqu84 Opublikowano 6 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Witam wszystkich serdecznie. Mam na imię Piotrek i jestem z Wrocławia. Jako że obecnie kończę kurs na kategorię A ( B mam już od 9 lat ) i nigdy wcześniej nie miałem swojego motocyklujestem w tym "gatunku" kompletnym amatorem. Na forum zarejestrowałem się po to, aby poszukać pomocy w wyborze "tego jedynego",oraz poczytać wypowiedzi użytkowników odnośnie ich maszyn czy sugestii z nimi związanych. Nie jestem maniakiem prędkości, raczejszukam dla siebie maszyny, która będzie mi służyła w mieście na lata. Jeżeli ktoś na terenie miasta byłby skłony mi pomóc proszę o kontaktoczywiście odwdzięczę się w miarę możliwości ! pozdr,Baqu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 7 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 siema Baqu, pytaj śmiało na forum, powinieneś uzyskać odpowiedź ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klapi_1 Opublikowano 8 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2011 Witam:)Mam na imię Damian, smigam po Wrocku na cbr 600 f3 w stuncie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech1986 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam Wrocławian, na imię mam Marcin, jestem z Twardogóry więc poniekąd okolice ;) We Wrocławiu bywam czarną Kawą LTD450. Pozdrawiam! Cytuj Yamaha RD 250 LC '82 - byłaPannonia T1 '64- jest, w remoncieKawasaki LTD 450 '85 - byłaSuzuki VL800 VOLUSIA 04 - byłaYamaha XV1700 WARRIOR '06- JEST Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElwisDB Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Witam wszystkich Wrocławiaków :flesje: Właściwie jestem tu już jakiś czas, ale w myśl zasady "lepiej późno niż wcale" też postanowiłem nadrobić i się przywitać :icon_mrgreen: Mam na imię Dominik. Jak zobaczycie na mieście zielone hałaśliwe GPZ - to właśnie ja. :) Lewa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 witam wszystkich nie witanych LwG :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezesS Opublikowano 13 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 (...) aby poszukać pomocy w wyborze "tego jedynego", Kup golasa. W zależności od kasy jaką chcesz wydać będziesz wybierał rocznik...Będziesz zadowolony cokolwiek wybierzesz. Nie ma kiepskich motocykli :biggrin: Szczególnie na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikosmtv Opublikowano 27 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2011 witam!!!ja też nowy na forum:)z okolic świdnicypozdrawiam wszystkich motoMarcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi