pitersky Opublikowano 24 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2010 Ja mogę polecić mechanika od siebie z mieściny, gość w temacie bardzo. Jednak jeśli zajdzie potrzeba, to i my postaramy sie pomóc ;) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 25 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Atrox, wiem ze to nie mozesz być Ty, ale przypuszczam ze to może być Damaged_Lady ?? bo ma w opisie Inruder, a cos takiego parę razy widziałem ;) Atrox, mówisz GSXR, ninja?, szybka z Ciebie dziewczyna :icon_razz: Edytowane 25 Czerwca 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Atrox, wiem ze to nie mozesz być Ty, ale przypuszczam ze to może być Damaged_Lady ?? bo ma w opisie Inruder, a cos takiego parę razy widziałem ;) Atrox, mówisz GSXR, ninja?, szybka z Ciebie dziewczyna :icon_razz: podjelam decyzje R6:) sprobuj mnie dogonic;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart3q Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Witam. Ścigałaś się może wczoraj na mieście z kolegą na xj750 i drugim na fj1200? ;) Cytuj http://www.apanonar.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 (edytowane) podjelam decyzje R6:) sprobuj mnie dogonic;)) to kiedy chcesz się ustawić ;PP lubię dziewczyny na moto :bigrazz: a tak w ogóle to mam nadzieje ze masz duże doświadczenie w jeździe skoro startujesz na R6? może jednak coś słabszego ?? Edytowane 28 Czerwca 2010 przez Digidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 29 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 to kiedy chcesz się ustawić ;PP lubię dziewczyny na moto :bigrazz: a tak w ogóle to mam nadzieje ze masz duże doświadczenie w jeździe skoro startujesz na R6? może jednak coś słabszego ?? Jak mnie dogonisz:D:D no przeciez nie r1, tylko r6, bo jest slabsze;P to kiedy chcesz się ustawić ;PP lubię dziewczyny na moto :bigrazz: a tak w ogóle to mam nadzieje ze masz duże doświadczenie w jeździe skoro startujesz na R6? może jednak coś słabszego ?? Jak mnie dogonisz:D:D no przeciez nie r1, tylko r6, bo jest slabsze;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 30 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 to kiedy tą R6 będziesz miała? ale jazdę testową rób na jakimś lotnisku :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Atrox Opublikowano 4 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 to kiedy tą R6 będziesz miała? ale jazdę testową rób na jakimś lotnisku :icon_razz: W sierpniu:) Juz o tym myslalam w Boleslawcu jest 8km starego ruskiego pustego lotniska;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcus1989 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 Witam Szukam osób chętnych do pośmigania po mieście jak i na dalsze wypady po za miasto. GG -5900659 :wink: A właśnie co do tego lotniska to proszę o lepsze namiary bo z wielka chęcią bym tam wypróbował maleństwo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baki89 Opublikowano 10 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2010 witam witam :D a kiedyś trzeba się wybrać w parę motorków i pojeździć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel.wro Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Hej, a co Wy miszczami-prostej chcecie byc, ze na te lotniska smigacie? jakby ktos chcial to przewaznie w niedziele z rana latamy na tor do Kisielina - tor maly, ale mily do technicznego treningu. zainteresowani pisac na priv. tor pozdro Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 17 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2010 Witam. Jakby ktoś potrzebował wprawionego oka do oglądania moto przed zakupem, to mogę pomóc. Zazwyczaj nie trzeba do każdego sprzętu ciągnąć mechanika, bo 80% z nich odpada przy pierwszych dokładnych oględzinach... a ja nie chwaląc się wielu handlarzy o nerwicę przyprawiłem :P przy poszukiwaniu sprzętów dla znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 18 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Hej, a co Wy miszczami-prostej chcecie byc, ze na te lotniska smigacie? jakby ktos chcial to przewaznie w niedziele z rana latamy na tor do Kisielina - tor maly, ale mily do technicznego treningu. zainteresowani pisac na priv. tor pozdro Daniel Hej, a mógłbyś podrzucić jakieś szczegóły? Jakie warunki wjazdu, jakie koszta? Kurde, tak w ogóle, to masakra, aby chcąc wybrać sie na tor (do tego mały, kartingowy!) trzeba było jechać po 200km w jedną stronę :icon_evil: Nie ma czegoś bliżej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saska251 Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 A tor rakietowa? Cytuj Tchórze zostali w domu, słabi zginęli po drodze, przetrwali emzeciarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paniSylwia Opublikowano 19 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 zatem i ja się przywitam - WITAJCIE :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi