archi Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Witam! Od pewnego czasu czytam tu posty,no i przyszedł czas się przywitać.Mieszkam w okolicach Wrocka a konkretnie w Radwanicach.Teraz jeżdżę hondą 600 rr (czarną),i jest O.K. Witaj i do zobaczenia na trasie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Hej, witaj, rozpoczecie sezonu motocyklowego ZWIROWNIA 2009 jest 25-26.04.09 nad jeziorkiem zwanym Żwirownią w okolicach jaworzyny ŚL, więcej informacji w temacie ZLOTY, pozdrawiam Ania Przepraszam Cię Anja,przeoczyłem twoje pozdrowienie "starość nie radość".Też Cię gorąco pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synjutrzenki Opublikowano 4 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2009 Witam wszystkich Nowy to zbytnio nie jestem człek się nie odzywał tak że wychodzę z ukrycia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Przepraszam Cię Anja,przeoczyłem twoje pozdrowienie "starość nie radość".Też Cię gorąco pozdrawiam!!! Ok, nic sie nie stało:), byłes tam moze gdzie pisałam?? pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Witaj:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 7 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ok, nic sie nie stało:), byłes tam moze gdzie pisałam?? pozdrawiam Ania Nie byłem,bo miałem inne ważne sprawy w tym czasie :banghead: ,ale sezon dopiero się zaczyna i imprezek nie zabraknie.Pozdrawiam. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadi Opublikowano 9 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Witam wszystkich Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczem fz6-n wcześniej dla odświeżenia tematu jazdy kupiłem sqta . Jak już pani w urzędzie w opolu uzna że motor jest z 2004 i mogę dostać dowód rej to na pewno chętnie wybiorę się z wami w jakąś traske :icon_biggrin: . Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona . pozdrawiam i szerokości :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proemce Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Cześć wszystkim! Od 22 maja jestem szczęśliwym posiadaczem prawka na motocykl, udało mi się zdać za pierwszym razem. Do kategorii musiałem się przymierzać 6 razy :) Jestem z Wrocławia mam już swoją maszynę, brakuję mi jeszcze tylko znajomych do latania. W tą sobotę 13 marca szykuję się piknik w Długołęce, może znajdą się jacyś chętni żeby się tam wybrać? pozdrawiam Filip! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparrowvfr Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Witam wszystkich ja co prawda z Wałbrzycha ale to niewielka przeszkoda :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 W tą sobotę 13 marca szykuję się piknik w Długołęce, może znajdą się jacyś chętni żeby się tam wybrać? pozdrawiam Filip! Spoko, ale do marca mamy jeszcze troszkę czasu.... :):):) Witaj :) Witam wszystkich ja co prawda z Wałbrzycha ale to niewielka przeszkoda :biggrin: Żadna... i zaglądaj tu czasem... A jak będę jechał w Twoją stronę to się zapowiem :) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirne Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No to ja tez sie przedstawie, choc na forum jestem juz od jakiegos roku. Mam na imie Olga, ale i tak wszyscy mowia do mnie po nazwisku. Jak poznacie nazwisko, szybko zapomnicie jak mam na imie ;) Studiuje na Uwr, mam 22 lata, od jesieni posiadaczka Hondy xr 125, ale teraz przymierzam sie do Dr-y 350, glod mocy, wiadomo ;) Pochodze z okolic Bolesławca, we Wro siedze juz 4ty rok. W drugiej polowie sierpnia sciagne sobie hondzine do Wro, to moze wreszcie poznam kogos do posmigania. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 No to ja tez sie przedstawie, choc na forum jestem juz od jakiegos roku. Mam na imie Olga, ale i tak wszyscy mowia do mnie po nazwisku. Jak poznacie nazwisko, szybko zapomnicie jak mam na imie ;) Studiuje na Uwr, mam 22 lata, od jesieni posiadaczka Hondy xr 125, ale teraz przymierzam sie do Dr-y 350, glod mocy, wiadomo ;) Pochodze z okolic Bolesławca, we Wro siedze juz 4ty rok. W drugiej polowie sierpnia sciagne sobie hondzine do Wro, to moze wreszcie poznam kogos do posmigania. pozdrawiam Witaj Olgo,kochamy Cię :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem0n Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 (edytowane) Witam wszystkich, na forum jestem już od jakiegoś czasu ale dopiero od niedawna zacząłem coś pisywać. jeżdże już rok do niedawna zieloną ETZ-tą 250(często stała na solnym moze ktoś mnie skojarzy po tym) a teraz czerwoną Hondą CB 250. Pozdrawiam! :) Edytowane 30 Lipca 2009 przez dem0n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardio Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Witam! Jestem nowy na forum ;) Nie mam czym się chwalić, bo na motocykl jestem za młody :icon_evil: i muszę zadowolić się motorowerem, a mianowicie mój motorek to: Aprilia Classic 50. Pozdrawiam wszystkich i od razu zapraszam na MOTOROWERY.NET Cytuj Społeczność Wrocławskich Motocyklistów - Dołącz do nas! Ciekawostki ze świata 50-tek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_wroc Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 witam!! suzuki vs 800 intruz to mój motorek :) pozdrawiam wszystkich, mieszkam koło wrocka. dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi