LeonDrifter Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam wszystkich :notworthy: Miło się z Wami jeżdziło w 2008 i pewnie miło będzie w tym roku A dla tych którzy nie wiedzą jak się jeżdzi: http://pl.youtube.com/watch?v=Si4NviKWkug Może - na pewno ktoś wie czy Bogdan został na parafii czy może go gdzieś przenieśli ?????? Pozdrawiam :notworthy: I tak się jeżdzi we WROCKU: http://pl.youtube.com/watch?v=qakwHJay5tE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swienty77 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam serdecznie! Dwa dni temu godzinkę pokręciłem się po mieście, a dziś... zimo wyp.... Pozdrowienia dla Wrocławian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raviking Opublikowano 5 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2009 Witam Serdecznie. Jestem Rafał:biggrin: Pracuje we Wrocku mieszkam w Oleśnicy kręcę się też po Kamieńcu Wr. jeszcze raz Witam wszystkich :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam Serdecznie. Jestem Rafał:biggrin: Pracuje we Wrocku mieszkam w Oleśnicy kręcę się też po Kamieńcu Wr. jeszcze raz Witam wszystkich :crossy: Witam, witam :smile: Ja podobnie jak Rafał pracuje we Wrocku,mieszkam w Oleśnicy:) Rafał my się chyba znamy hahhaha Mam nadzieję, że już niedługo śmigniemy do pracy na naszych maszynach :crossy: .....pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zachar Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Witam! Jestem z wrocka, swiezo po zakupie xx-a. Chetnie przylacze sie do grona ridersow, pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
archi Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam WSZYSTKICH Jestem Artur mieszkam we Wroo, tu sie urodzilem, tu pracuje i tu dopadła mnie choroba zwana "MOTO" :) jest nadzieja że szybko się z niej nie wylecze !!!! Pozdrawiam Wszystkich z Wrocławia i okolic. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 To było cudowne................ :biggrin: po długiej zimowej przerwie znowu na moto :crossy: dziś trochę zimno, ale ja czułam tylko jedno, że jestem szczęśliwa :biggrin: pozdrawiam wszystkich :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raviking Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 To było cudowne................ :biggrin: po długiej zimowej przerwie znowu na moto :crossy: dziś trochę zimno, ale ja czułam tylko jedno, że jestem szczęśliwa :biggrin: pozdrawiam wszystkich :) Lena ,ale oddasz kiedyś miskę,mam nadzieję pełną ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lena Opublikowano 2 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 Lena ,ale oddasz kiedyś miskę,mam nadzieję pełną ;) Jaką miskę.....olejową hihihi innego zastosowania miski nie znam :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blant Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam Wszystkich. Szukam garażu lub chętnej osoby do wspólnego wynajmowania, w okolicy ul. Dworcowej. Zainteresowanych proszę o kontakt: gg 8457312. Pozdrawiam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2009 Od pewnego czasu czytam posty na forum i czas już się przywitać.Na moto jeżdżę od kilkunastu lat (obecnie nie jeżdżę z powodu wypadku we wrocku 20.10.08r dzwon z audi)Liczę że za tydzień wyjadę na dzielnice na swoim moto,obojczyk jeszcze do poprawki,ale jak dostanę brakujące części do moto to nikt mnie nie powstrzyma. Pozdrawiam wszystkich motocyklistów i motocyklistki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fubu Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 hej witam bajkerów z wrocka,jestem tu NOWY :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Izzi Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Hej... Dawno mnie tu nie było. pozdrawiam Was wszystkich bardzo serdecznie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anja Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2009 Hej, witaj, rozpoczecie sezonu motocyklowego ZWIROWNIA 2009 jest 25-26.04.09 nad jeziorkiem zwanym Żwirownią w okolicach jaworzyny ŚL, więcej informacji w temacie ZLOTY, pozdrawiam Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtek-rr Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Witam! Od pewnego czasu czytam tu posty,no i przyszedł czas się przywitać.Mieszkam w okolicach Wrocka a konkretnie w Radwanicach.Teraz jeżdżę hondą 600 rr (czarną),i jest O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi