Truemaker Opublikowano 1 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2008 Zmien plec w opisie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taurus Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam wszystkich, jak się domyślacie jestem tu nowy. Po wielu latach wróciłem do tematu motocykl.Szukam osób z Wrocka i okolic, którzy mają ochotę pośmigać w wolnym czasie. :crossy: Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 7 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2008 Witam wszystkich, jak się domyślacie jestem tu nowy. Po wielu latach wróciłem do tematu motocykl.Szukam osób z Wrocka i okolic, którzy mają ochotę pośmigać w wolnym czasie. :crossy: Pozdrawiam. Również witam i pozdrawiam. Także na forum jestem od niedawna. Dobrej zabawy podczas śmigania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsk125 Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Witam wszystkich Wrocławiaków i okolicznych Riderów ;) Forum czytam od zawsze - dziś zrobiłem krok dalej i ... zarejestrowałem się :) Obecne moto - VN 800 classic... Pozdrawiam i do zobaczenia na trasie :crossy: ps.Leci ktoś dziś/jutro na zlot do Świdnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mor Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 Leci ktoś dziś/jutro na zlot do Świdnicy?No ja pewnie na 14-tą polecę, chyba że pogoda nie będzie sprzyjać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitersky Opublikowano 15 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2008 Czołem! :) Na forum już od jakiegoś czasu, ale ten temat odkryłem dopiero teraz. Jeżdżę Yaśką XS 400 z 85. Zresztą... i tak wszystko widać pod nickiem ;) Pozdrówki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agusiak Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam:D niedawno zdałam prawko i narazie ograniczam sie do marzen o wlasnym sprzecie, ale mam nadzieje, ze w przyszlosci uda mi sie wybrac na jakis zlot i poznac Was na zywo:Dpozdrawiam:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Witam:D niedawno zdałam prawko i narazie ograniczam sie do marzen o wlasnym sprzecie, ale mam nadzieje, ze w przyszlosci uda mi sie wybrac na jakis zlot i poznac Was na zywo:Dpozdrawiam:D Możesz nas poznawać nawet bez własnego sprzęta :icon_mrgreen:Pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu1988 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Cholera, od pewnego czasu jestem tu zalogowany, a nie przywitałem się na wrocławskim forum - faux pas :buttrock: W każdym razie teraz nadrabiam zaległości. Stachu - student historii, mam nadzieję, że za kilka miesięcy szczęśliwy posiadacz GS500. Pozdrawiam i mam nadzieję, że jakoś do zobaczenia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKP Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Mama dobrze mnie wychowała, to wstydu przynosic jej nie mogę :biggrin: to przyszłam sie przywitać: Dzień dobry wszystkim! :icon_mrgreen: Mam lat tyle ile się wyświetla, kota na punkcie kota i jestem motocyklowym laikiem. A znalazłam się tu, bo potrzebuję podpowiedzi (szukam knajp dla :crossy: we Wro). No to pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mama dobrze mnie wychowała, to wstydu przynosic jej nie mogę :biggrin: to przyszłam sie przywitać: Dzień dobry wszystkim! :icon_mrgreen: Mam lat tyle ile się wyświetla, kota na punkcie kota i jestem motocyklowym laikiem. A znalazłam się tu, bo potrzebuję podpowiedzi (szukam knajp dla :crossy: we Wro). No to pa! Najczęściej :crossy: są uchwytni w Orlim Gnieżdzie i w ...Zmierzchu... A chcesz tam wejść czy wjechać?? Do zobaczenia :) P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKP Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Najczęściej :crossy: są uchwytni w Orlim Gnieżdzie i w ...Zmierzchu... A chcesz tam wejść czy wjechać?? Do zobaczenia :) P. Dzieki wielkie za podpowiedź! :icon_biggrin: A "Orle Gniazdo" jest na Strachowickiej, tak? Co do jazdy, to ja moge, ale na rowerze :icon_razz: Tak też na osobistych nózkach mam zamiar sie tam udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PitaM Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Co do jazdy, to ja moge, ale na rowerze :icon_razz: Tak też na osobistych nózkach mam zamiar sie tam udać. Zawsze jest mozliwość jazdy w dwójke :) Ale nie na rowerze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKP Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Zawsze jest mozliwość jazdy w dwójke :) Ale nie na rowerze :) Tylko nie wiem czy to mnie kolega zabierze :icon_rolleyes: :wink: Poza tym i tak cykor jestem :icon_razz: (co do jazdy :crossy: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamelon Opublikowano 5 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witajcie! Jestem także od jakiegoś czasu na forum, ale narazie więcej czytam niż piszę :bigrazz:, nadrabiam zaleglość i witam wszystkich ;) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi