czarnyrm Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam wszystkich zmotoryzowanych i nie tylko. Jestem Rafał i od jakiegoś krótkiego czasu jeżdzę jednośladem(choć prawko mam od 2004r.), a dokładnie Virażką 535. Obecnie nie znam nikogo z Wro. jeżdzącym jednośladem a fajnie by było gdzieś od czasu do czasu wyskoczyć z większą ekipą w dalsze lub krótsze traski :bigrazz: . Tak więc WITAM wszystkich i życzę szerokiej drogi..piona!!! :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanea Opublikowano 5 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2008 Hej...a tak w ramach ścisłości witamy się temat wyżej... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rottweiler Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 WitamJako że jestem nowy na forum to wypada się przywitac, a wiec witam wszystkich serdecznie. Mieszkam na Gajowickiej. Jeźdze Suzuki GSX 1300R Hayabusa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macjek Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Ja tez sie jeszcze nie przywitalem, wiec witam - mieszkam ze swoim srebrnym hornetem na klecinie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PICTUSKA Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 na ogólnym sie już przywitałam, ale przecież nie mogę ominąc naszego ajlawiu miasta, zatem witam wszystkich tu zgromadzonychzamieszkuję na osiedlu Gajowice i jezdze bandziorem- LAGUN sie zwie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spawn311 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 na ogólnym sie już przywitałam, ale przecież nie mogę ominąc naszego ajlawiu miasta, zatem witam wszystkich tu zgromadzonychzamieszkuję na osiedlu Gajowice i jezdze bandziorem- LAGUN sie zwie :) No to powitać, powitać :eek: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bandit22 Opublikowano 16 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2008 Cześć Pictusia gdzieś już widziałem ta lagune... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Metraton Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Witam :) We Wrocku już czwarty rok jestem ale dopiero od tygodnia niszczę sobie amortyzatory w mojej virażce na pięknych wrocławskich drogach :wink: Mieszkam na wittigowie i tam najczęściej krążę. Właśnie wybieram się na objazd okolicy więc jak kogoś spotkam na pewno pomacham :banghead: Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badiss Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witam sedecznie, jesten nowy na forum.Od jakiegoś czasu zakłucam spokój we Wrocławiu zieloną Marudą.Pozdrowienia z Biskupina i do zobaczanie na naszych pieknych drogach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HayaM Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Witajcie,część z Was znam a resztę mam nadzieję poznać.Do zobaczenia na trasie i nie tylko :icon_biggrin: Śmigam Hayabusą od niedawna granatową.Do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanea Opublikowano 22 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Witamy kolegów :notworthy: ...a Biskupin to nie daleko :biggrin: Edytowane 22 Czerwca 2008 przez yanea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bemol87 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 CIEŚĆ :bigrazz: witam wszystkich... ja bardzo bym chciał zaprosić na imprezę ZAMCZYSKO zapraszam na forum ZAMCZYSKO 2008 Bemol87 I00 % :) :lalag: :) stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robik64 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Witam!Jestem na Forum od jakiegos czasu, ale jakimś dziwnym trafem nie wpadłem na ten temat, więc wybaczcie że dopiero teraz nadrabiam zaległości. Chciałbym przywitać wszystkich jedno i więcej-śladowców z Wrocławia i okolic. Do zeszłego roku pomykałem niebieską MZ-tką TS-ką, w końcu ją zmieniłem, teraz można mnie uwidzieć na czerwonej Hondzie CB Two Fifty. Z tego co wiem jest nas tylko dwóch z takimi sprzętami we Wrocławiu tyle, że kolega pomyka czarną, dlatego jesteśmy łatwo namierzalni i rozpoznawalni. Jak sami widzicie należę do przedziału wiekowego 40+, ale póki co bakcyl we mnie porządnie siedzi, po prostu kocham dwa kółka, nie mam zamiaru się z nimi rozstawać (no chyba że korzonki porządnie dadzą się we znaki, ale i na to jest lekarstwo)Pozdrawiam!Hej!Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rottweiler Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Witajcie,część z Was znam a resztę mam nadzieję poznać.Do zobaczenia na trasie i nie tylko :icon_rolleyes: Śmigam Hayabusą od niedawna granatową.Do zobaczeniato może razem pośmigamy?odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HayaM Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 to może razem pośmigamy?odp. Hej,jasne brak jazdy powoduje wzrost agresji,dawaj info na gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi