Skocz do zawartości

Nowy na forum Wrocław

spawn311
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wojtek-rr napisał:

Witam! Od pewnego czasu czytam tu posty,no i przyszedł czas się przywitać.Mieszkam w okolicach Wrocka a konkretnie w Radwanicach.Teraz jeżdżę hondą 600 rr (czarną),i jest O.K.

Witaj i do zobaczenia na trasie :biggrin:

anja napisał:

Hej, witaj, rozpoczecie sezonu motocyklowego ZWIROWNIA 2009 jest 25-26.04.09 nad jeziorkiem zwanym Żwirownią w okolicach jaworzyny ŚL, więcej informacji w temacie ZLOTY, pozdrawiam Ania

Przepraszam Cię Anja,przeoczyłem twoje pozdrowienie "starość nie radość".Też Cię gorąco pozdrawiam!!!

Witam wszystkich

Od jakiegoś miesiąca jestem posiadaczem fz6-n wcześniej dla odświeżenia tematu jazdy kupiłem sqta . Jak już pani w urzędzie w opolu uzna że motor jest z 2004 i mogę dostać dowód rej to na pewno chętnie wybiorę się z wami w jakąś traske :icon_biggrin: . Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do swojego grona . pozdrawiam i szerokości :notworthy:

• 1 miesiąc temu...

Cześć wszystkim!

Od 22 maja jestem szczęśliwym posiadaczem prawka na motocykl, udało mi się zdać za pierwszym razem. Do kategorii musiałem się przymierzać 6 razy :) Jestem z Wrocławia mam już swoją maszynę, brakuję mi jeszcze tylko znajomych do latania. W tą sobotę 13 marca szykuję się piknik w Długołęce, może znajdą się jacyś chętni żeby się tam wybrać?

pozdrawiam Filip!

• 1 miesiąc temu...
  proemce napisał:
W tą sobotę 13 marca szykuję się piknik w Długołęce, może znajdą się jacyś chętni żeby się tam wybrać?

pozdrawiam Filip!

Spoko, ale do marca mamy jeszcze troszkę czasu....

:):):)

Witaj :)

sparrowvfr napisał:

Witam wszystkich ja co prawda z Wałbrzycha ale to niewielka przeszkoda :biggrin:

Żadna... i zaglądaj tu czasem...

A jak będę jechał w Twoją stronę to się zapowiem :)

P.

No to ja tez sie przedstawie, choc na forum jestem juz od jakiegos roku.

Mam na imie Olga, ale i tak wszyscy mowia do mnie po nazwisku. Jak poznacie nazwisko, szybko zapomnicie jak mam na imie ;)

Studiuje na Uwr, mam 22 lata, od jesieni posiadaczka Hondy xr 125, ale teraz przymierzam sie do Dr-y 350, glod mocy, wiadomo ;) Pochodze z okolic Bolesławca, we Wro siedze juz 4ty rok. W drugiej polowie sierpnia sciagne sobie hondzine do Wro, to moze wreszcie poznam kogos do posmigania.

pozdrawiam

dirne napisał:

No to ja tez sie przedstawie, choc na forum jestem juz od jakiegos roku.

Mam na imie Olga, ale i tak wszyscy mowia do mnie po nazwisku. Jak poznacie nazwisko, szybko zapomnicie jak mam na imie ;)

Studiuje na Uwr, mam 22 lata, od jesieni posiadaczka Hondy xr 125, ale teraz przymierzam sie do Dr-y 350, glod mocy, wiadomo ;) Pochodze z okolic Bolesławca, we Wro siedze juz 4ty rok. W drugiej polowie sierpnia sciagne sobie hondzine do Wro, to moze wreszcie poznam kogos do posmigania.

pozdrawiam

Witaj Olgo,kochamy Cię :icon_razz:

Witam wszystkich, na forum jestem już od jakiegoś czasu ale dopiero od niedawna zacząłem coś pisywać. jeżdże już rok do niedawna zieloną ETZ-tą 250(często stała na solnym moze ktoś mnie skojarzy po tym) a teraz czerwoną Hondą CB 250. Pozdrawiam! :)

Edytowane przez dem0n

• 2 tygodnie później...

Witam! Jestem nowy na forum ;) Nie mam czym się chwalić, bo na motocykl jestem za młody :icon_evil: i muszę zadowolić się motorowerem, a mianowicie mój motorek to: Aprilia Classic 50. Pozdrawiam wszystkich i od razu zapraszam na MOTOROWERY.NET

• 3 tygodnie później...