raf1234567 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 SZUKAM INFORMACJI NA TEMAT HONDY CB BOLDOR INSTRUKCJI ITP. MOJE GG: 870 39 92email: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 (edytowane) Pytaj Barnaby i Piotra D.- oni niejednokrotnie przerabiali w/w temat...Pozdr. Janek Klekotek 748 S. P.S. A moze Dzien Dobry- nazywam sie .... koledzy mam problem ... itp ??? Edytowane 17 Listopada 2007 przez jannikiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Kolego RAF najpierw powinieneś zajrzeć do działu powitalnia i tam się przedstawić.Przeoczyłeś ten punkt. Mam Reperaturanleitung CB900F po niemiecku w formie drukowanej. Niestety manuala na kompie nie mam do tego modelu. Napisz co chciałbyś wiedzieć a postaramy się pomóc.Nawet gdybym zrobił skana to niewiele to da ponieważ w tej książce jest kilka zasadniczych błędów i korzystanie z niej może doprowadzić do uszkodzenia silnika. Myślę że te błędy były celowo zrobione aby młodzi niemcy korzystali z serwisów. Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzyl Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 mam calego manuala po angielsku do hond cb 750 i 900 z roczniko 80 jak chcesz. odezwij sie a ja poszukam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzykrzy Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 (edytowane) Honda CB750 K,CB900 DOHC Fours 78-84 Haynes Service Manual ENGAle pliczek za duży na skrzynkę....więc podaj jakiś serwerek to tam załaduje......w wolnej chwili Ok znalazłem skrócik.....http://www.motomanual.com.ar/index.php?opt...0&limitstart=20Tylko trzeba się zarejestrowac po ichniemu...... Edytowane 18 Listopada 2007 przez Grzykrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf1234567 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 witaj szukam informacji na temat gazników od boldory jak bys cos mial to wiesz flaszke postawie moje gg 870 39 92 email:[email protected] pozdrawiam rychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi