Pajda Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 Witam :icon_twisted: Posiadam 300zl by kupic kask. i Zastanawiam sie nad w/w kaskami. Chcialbym zapytac czy ktos ma lub mial kask Naxa F1 lub F3 ? I moglby sie podzielic informacjami o tych kaskach. W wyszukiwarce nie ma zadnych konkretnych informacji o tych kaskach. http://allegro.pl/item268212897_naxa_f1_or...lny_wyglad.html http://allegro.pl/item268212094_naxa_f3_or...lny_wyglad.html Najbardziej interesuje mnie informacja na temat szumow w tym kasku oraz parowanie - czy wystepuje a jesli tak czy duze itd. Oczywiscie inne informacje mile widziane. Chcialbym dodac ze posiadam juz caly inny ubior od dolu do gory, wiec nie interesuje mnie informacja doluz wiecej pieniedzy i kup leprzy bo dysponuje kwota 300zl i tyle moge przeznaczyc na dobry kask, a w tej cenie sa juz dobre kaski. Serdecznie pozdrawiam :) Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 sprzedawca tych kasków reklamował się ostro kilka miesięcy temu na forum grupy-południe, przy okazji czego miałem z nim nieprzyjemną wymianę maili. niby usiłował bronić jakości tego produktu, ale średnio mu wychodziło; jest to tandetna chińszczyzna, facet nie był w stanie nawet przedstawić dokumentów homologacyjnych czy jakichkolwiek materiałów potwierdzających rzekomą jakość i zgodność z normami bezpieczeństwaze swojej strony odradzam zalecałbym również przeglądnięcie forum pod kątem informacji o kaskach w różnych przedziałach cenowych. jeśli mam być szczery, to powiem tak: wydałeś kilka (kilkanaście?) tysięcy na motocykl, a na ochronę swojej głowy chcesz przeznaczyć wartość 2 tankowań..? dołóż jeszcze ze 150-200zeta i kup beret jakiegoś sprawdzonego producenta...jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaY Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 wizualnie calkiem OK ale to malo wazne.... Dziwnie brzmi - Wizjer utwardzany, Twrada skorupa HIGH TECH teroplastics Mam w garazu kask AWINA zapewno cos podobnego - szybka ma chyba05 mm w palcach sie lamie itd itp.... cos strasznego. Dostalem dosyc tanio kask SHARK RSX STUNT.... i gorąco polecam - mega wygodny i mega cichy, szybka 3 MM gruba i dobry antyfog. Cytuj Motocykle to nie wszystko, ale bez nich wszystko jest niczym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 o ile się nie mylę to polska firma:http://www.naxa.pl/o%20firmie.html macałem te kaski w sklepie i jak za taką niską cenę są przyzwoitej jakości. Na pewno o niebo lepsze od tigerów. Jednak polecam hełmy z przedziału cenowego 600 i wyżej zł ale jeśli nie masz więcej kasy to myślę że i naxa będzie dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rychu3s Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 (edytowane) Witam :flesje: Posiadam 300zl by kupic kask. i Zastanawiam sie nad w/w kaskami. Chcialbym zapytac czy ktos ma lub mial kask Naxa F1 lub F3 ? I moglby sie podzielic informacjami o tych kaskach. W wyszukiwarce nie ma zadnych konkretnych informacji o tych kaskach. http://allegro.pl/item268212897_naxa_f1_or...lny_wyglad.html http://allegro.pl/item268212094_naxa_f3_or...lny_wyglad.html Najbardziej interesuje mnie informacja na temat szumow w tym kasku oraz parowanie - czy wystepuje a jesli tak czy duze itd. Oczywiscie inne informacje mile widziane. Chcialbym dodac ze posiadam juz caly inny ubior od dolu do gory, wiec nie interesuje mnie informacja doluz wiecej pieniedzy i kup leprzy bo dysponuje kwota 300zl i tyle moge przeznaczyc na dobry kask, a w tej cenie sa juz dobre kaski. Serdecznie pozdrawiam ;) Pawel Kaski Naxa to tragedia "czysta żywa china" , lepsze już wiaderko na wode , poprzednik ma racje co do kasków za 600,- polecam AGV GP-1 za 365,- Edytowane 19 Listopada 2007 przez Rychu3s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 19 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2007 o ile się nie mylę to polska firma: firma polska, jednoosobowa o ile byłem w stanie stwierdzić. tyle, że produkt importowany z państwa środka, o jakości nie potwierdzonej jakimkolwiek dokumentem - przynajmniej w czasie wymiany kilku maili właściciel tejże firmy nie raczył takiej przedstawićjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi