pysiak Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 enduro czy integral czy integral pasuje do sm;p??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 enduro ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tepeross Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 (edytowane) No właśnie. Mnie interesuje takie samo pytanie. Kask enduro, ale po co. W zawodach to jeszcze jest potrzebny, ale jeśli ktoś jeździ tylko po asfalcie. ??? Ja uważam, że na supermoto powinno się jeździć w integralu, ponieważ kask offroadowe są po prostu nie wygodne przy wiekszych prędkościach. Co wy na to??? Edytowane 16 Listopada 2007 przez YADT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Struna #28 Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 sm nie bedziesz ciął z wielkimi predkosciami, wiec mysle ze to bez znaczenia...co kto woli ;P ja czy w miasto czy w teren zawsze kask enduro pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baron Opublikowano 16 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Jak dla mnie tylko i wyłącznie enduro. Wygląda się dużo lepiej na takim motocyklu. Ale to mój gust i nie każdy się musi zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PWL Opublikowano 17 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=267320836 jak na ulice to moze cos takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saltus Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 A może coś w ten deseń ? tzn z okularami http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=269614119 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_vip Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Ja mam właśnie AIROHA TYGERA bo więcej śmigam po asfaltach :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mattir Opublikowano 23 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2007 Airoh TR1 do zabawy z małymi prędkościami jest OK. OD 80km/h zaczyna być dokuczliwie głośny.Co do kasków na SM to generalnie najlepszym rozwiązaniem jest kask Airoh S4 lub Tyger. Ewentualnie dla bardziej zamożnych Arai Tourx czy jakoś tak to się pisze :)Myśle że stylowo również fajnie pasowałby kask Airoh Mathisse RS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Moim zdaniem jak ktos uzywa sm do smigania po miescie niezbyt wyczynowo to integral jest lepszy. Enduro wyglada na pewno lepiej, lans nieporownywalnie lepszy. Natomiast wygoda i pole widzenia w kasku enduro z goglami to dla mnie masakra jezdzac po miescie, gdzie oczy trzeba miec dookola glowy. Jezdzilem w obydwu kaskach i w enduro sie wymeczylem niesamowicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi