Skocz do zawartości

Witam. Co sądzicie o Virago 1100 ???

daro0071
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć

Pytanie do obeznanych, czy warto kupować Virago 1100 z 93r ? Jak z awaryjnością. jak się to mniej więcej prowadzi ? mam okazję kupić za ok 7000zł, z tego co widziałem zadbana, z szybą, kufry chyba też są. Ukradli mi Driftera i trzeba czymś niestety zastąpić

no co jest ludzie nikt virago 1100 nie jezdził ?

no co za człowiek: wyszukiwarki mu się użyć nie chce, za to hoduje tego swojego lenia i pokrzykuje na innych...

paluszki jak widać od klawiatury nie bolą, to oczka też nie powinny za bardzo - poczytasz sobie poprzednie wypowiedzi, jak jeszcze będziesz miał pytania to dopiszesz

jsz

hint: ten model jest wymieniony nie tylko w tym wątku

„Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.”
[R. Kapuściński]

jeszua

wczoraj jak wpisywałem virago w wyszukiwarce to pokazało 0 rezultatów ;) dzisiaj widzę działa, czytałem kilka artykułów ale chciałem się upewnić, poczytać co przeciętny użytkownik myśli o tym motocyklu, trochę boję się tego 93r ale widzę że nie ma czego, części tanie, serwis również, myślę że wiem już wsio

dziękuję za wszystkie informacje, a chodziło mi o porównanie do modeli z mniejszym silnikiem np. 750 poniewaz jestem w tym zielony,kupiłem moto dopiero tydzień temu i nawet na nim nie jechałem(przez pogode) a i duzego doswiadczenia w jeździe motocyklem nie mam ,wczesniej jeździłem na MZ 150 przez pare lat i dopiero teraz spełniło się moje marzenie gdy kupiłem Virago 1100 zawsze ten model bardzo mi się podobał a jest z rocznika 96 i ma przejechane ok 65000 trochę dużo ale przynajmniej przebieg orginalny a nie jak u innych z podobnym rocznikiem 20000 chociaz moge sie mylic, cóż ważne ze jest i mogę na nia popatrzyć przynajmniej teraz w zimie.......

Widzę, że mieliśmy podobne przejścia z tym, że Virago przygarnąłem jakieś 10 lat temu. Poszła do mojego przyjaciela po 3 latach, jak nawróciłem się na Warriora. Rocznik 96 jeżdzi do dziś, a na moje prośby o odsprzedaż kumpel reaguje pogardą i proponuje w zamian swoje dziecko.

Zero awarii. czysta przyjemność. Zrobiłem nią kiedyś całe Bałkany.

Będziesz pan zadowolony.

:)

"Beer is proof God loves us and want us to be happy" Benjamin Franklin biggrin.gif.pagespeed.ce.PPA3O6zL_D.gif