Krystian Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Jak to mówią - "umiesz liczyć ..... " :bigrazz: Ok tak tylko wyskoczyłem, wiem jak wkurzają takie teksty :D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ano wkurzają, wkurzają... Ale jestem dobrej myśli i dzięki za kciuki :) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 ...jeśli wszystko dobrze pójdzie, to dziś będzie odpalony i pewno jeszcze w tym tygodniu wyjadę :D :D :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 To dasz jakieś foty & filmy jak to wygląda i gada??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Czarek- wiadomo :D Aczkolwiek z tym gadaniem, to bez przesady, w końcu to tylko 700cm3 :D Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 1 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 nie bądź taki skromny :banghead: od razu zrób jakieś palenie :D:P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 (edytowane) Właśnie 4minety temu kolega do mnie zadzwonił i dał mi posłuchać mojej Shadowki... :cool: ...chyba nie muszę Wam tłumaczyć jakie mnie ciary przeszły :banghead: :D :D :) Za 20mni wyjeżdżam z pracy i bieguchem obeknąć moją Kochankę :D :D :D :) ... Byłem :D ... Pięknie brzmi!!! To chyba dobrze świadczy o stanie silnika, jeśli po roku bezruchu odpalił na dotyk... - prawda? ... ... ... Co Wy na to: http://www.wrzuta.pl/film/99KBlh9rYd/ ??? Edytowane 1 Października 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 git majonez :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ładnie huczy :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Tylko bez szydery Panowie- tak serio pytam, czy fajnie brzmi ? Co prawda nie słychac tutaj typowego V2, bo cały film jest kręcony podczas przegazówki, ale tak czy siak mam mokro :icon_twisted: ...ale czas na miarowe tu tu tu jeszcze przyjdzie :banghead: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 no ku*wa dobrze jest! :icon_twisted: dej no jeszcze jakiś filmik czy foto jak cały motór wygląda. Mile widziany filmik z jazdy & burnout :banghead: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Witamno klasa :wink: daj jeszcze jakieś jakieś foty i dłuższy filmik żeby dokonać konkretnej oceny :biggrin: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Toście mnie Chłopy ucieszyli :biggrin: Generalnie jeszcze parę dni i dopiero będzie wsio zussamen do kupy poskładane więc nie ma sensu teraz takiego naked'a wrzucać :P A co do dźwięku, to po pierwsze filmik z badziewnego kompakta nie oddaje rzeczywistości poza tym gaźniki jeszcze nie wyregulowane (ale i tak dały radę) no i na ssaniu był :wink: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 roześlij link sąsiadom , niech już zaczynają obgryzać paznokcie na myśl o nieprzespanych nocach hah ... :lalag: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2008 Wieczorem mam podjechać na jazdę próbną :crossy: :buttrock: :notworthy: ... http://www.wrzuta.pl/film/zJivWVUyTu/ Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi