Boa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 :icon_twisted: :biggrin: btw. jeśli ktoś kupuje owijki na wydechy, to niech daruje sobie allegro czy jedynego znanego mi sprzedawcę w Polsce... na hamerykanckim e-bay'u można je wyrwać za ok 1/5-1/4 ceny... Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 eeeeeee no chłopacy istne szaleństwo :) teraz czekać na efekt końcowy :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 9 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2008 "Już za parę dni, za dni parę..." :bigrazz: Pozdro :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Boa ! I jak sie sprawy mają ??? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 (edytowane) Boa, dwa tygodnie minęły a ja na razie tylko Twoja ramę widziałem i to wyglądała jak oryginalna bez przeróbek. Myślę, że przegiąłeś z tym terminem i słabo to widzę byś się wyrobił :) Nie ukrywam, że fajnie byłoby zobaczyć co ciekawego udało się Tobie zrobić nawet gdy efekt jeszcze niekompletny. Pozdrawiam A tak przy okazji wrzucam wam na pożarcie mojego jeszcze nie ukończonego custom-a z silnikiem xv 1000.http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d55f9173851a4969.html Jestem po pierwszych jazdach i jestem bardzo zadowolony :buttrock: Edytowane 25 Sierpnia 2008 przez Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wywal podnóżki kierowcy i w to miejsce daj podłogi.I można by się pokusić o schowanie przewodów w kiere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d55f9173851a4969.htmlZapowiada sie naprawde ciekawy twór, gratuluję !!! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Chłopaki nie bijcie :D Motocykla nie przerabiam ja, tylko moi dwaj koledzy, jeden zajmuje się ogólnie mechanicznymi sprawami oraz właśnie kończy front fender, a drugi zajmuje się prądami (a z tym miał roboty co niemiara).Niestety jest okres wakacyjny i najpierw jeden pojechał na urlop, później drugi, więc znów się wszystko przedłużyło :icon_razz: Mamy jeszcze problem z przerywaczem do kierunków (ponieważ mam wersję USA z obrysówkami)... mam LEDowe i kupiłem do nich "uniwersalny" przerywacz do LEDów na allegro ale okazało się, że coś nie trybi :wink:Może jakieś porady/wskazówki? Poza tym pozostało malnąć parę elementów i poskładać do kupy i heyah :biggrin: :wink: Wam się niecierpliwi a co ja mam powiedzieć??? :) Pozdro i dzięki za zainteresowanie. Rafał. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Wywal podnóżki kierowcy i w to miejsce daj podłogi.I można by się pokusić o schowanie przewodów w kiere. O schowaniu przewodów w kierownicy nie pomyślałem a to naprawdę dobry pomysł, bo i tak będę przedłużał instalację (oryginalna za krótka) .dzięki :biggrin:) Podnóżki to sztuka na szybkiego robiona by można na razie pojeździć (chcę coś ciekawego kupić) co do podłóg to wiem że są wygodniejsze ale jakoś mi nie pasują w motorach a po drugie mimo że mam 190 wzrostu nogi mam praktycznie wyprostowane także podłogi odpadają. Rafał, tak to jest jak się rzeźbi przy sprzęcie. Coś czuje że dopiero na wiosnę pojeździsz i tak bym na Twoim miejscu podszedł do tematu bez ciśnienia przez całą zimę dopieścić sprzęciora a na sezon powalić publiczność. Najlepiej mieć dwie maszynki jedną do śmigania a drugą do przerabiania :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Z tym, że zobacz sprzęta robisz na ''grubasa''. Z góry wygląda bardzo masywnie, ale z dołu przez te podnóżki wygląda chudziutko. Co do twojego wzrostu, to daj podłogi + jakieś fantazyjnie wygięte gmole na, których trzymał byś nogi. Jak już byś zmieniał tą kiere to moim skromnym zdaniem, daj niższą i szerszą. Wiadomo, wygody to raczej nie bedzie, ale nie robi się takich sprzętów po to, żeby były wygodne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Przyznam się że kiere teraz też bym zmienił na niższą (flier) ale na razie taka musi zostać (cienko z funduszem) co do szerokości to ma ponad 100 albo 100 cm dokładnie nie pamiętam ale sam ją przedłużałem także większej chyba już niema sensu. O tych podłogach pomyślę może faktycznie będzie ok. chociaż nie jestem zwolennikiem. Widziałem na allegro takie pół-podłogi i wyglądały bardzo zacnie prędzej w tym kierunku bym poszedł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Rafał, tak to jest jak się rzeźbi przy sprzęcie. Coś czuje że dopiero na wiosnę pojeździsz i tak bym na Twoim miejscu podszedł do tematu bez ciśnienia przez całą zimę dopieścić sprzęciora a na sezon powalić publiczność. Najlepiej mieć dwie maszynki jedną do śmigania a drugą do przerabiania icon_biggrin.gifTak to jest, kiedy najlepszy przyjaciel zaczyna olewać temat... nie dopuszczam do myśli wersji, że wyjadę w przyszłym sezonie!!! Motocykl kupiłem 16.10.2007 i miałem wyjechać w tym sezonie i tak będzie!!! Choćby skały srały :bigrazz: :wink: :wink: A co do dwóch sprzętów, to masz rację, dlatego też mam zamiar kupić sobie do śmigania do pracy jakąś choćby stodwudziestkępiątkę a po pracy na wyluzowanie wyjeżdżać sobie moją VT700 :D Chłopaki trzymajcie proszę kciuki, żebym wyjechał nią jeszcze w tym sezonie, a najlepiej jeszcze na początku września :eek: :icon_rolleyes: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystian Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Ja trzymam :icon_razz: Wiem co to znaczy gdy chce się jeździć, pracy przy moto od groma a sezon ucieka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Niestety to nie jest program telewizyjny, gdzie sprzęt składają w dwa tygodnie.Nie śpiesz się, lepiej niech ci zejdzie trochę dłużej, ale za to sprzęt wyjdzie zajebiście, bez żadnej fuszerki . Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Czarek, on byłby już dawno gotowy, gdyby ktoś sobie nie olewał tematu :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi