ANGLIK Opublikowano 19 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2008 (edytowane) Jakie wspaniale jest w nich wywazenie proporcji, tak aby silnik wydawal sie monstrualny i te felgi na czarno ! Hmm zdecydowanie daze w tym kieunku... Edytowane 19 Marca 2008 przez ANGLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 http://www.cb750cafe.com/bikes.php?cat=1&id=41 <--Ten jest przezajebisty :buttrock: zanim przeczytałem twój post ta cb też przykuła moją uwagępzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 haha WilQ bo,bo......bo,ona jest taka czarna :biggrin: :notworthy: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 Czarek czemu to się chcesz pozbyć swojej wydumki ??masz jakieś nowe wizje z jakimś innym sprzętem czy jak ??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 20 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 szykuje się trajka :P . Jak będzie to się pochwale :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 ahaaaaaaaaaa to takie buty :notworthy: dobra to nic więcej nie pisz co by nie zapeszyć :notworthy: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 ANGLIK, raczej nie pójdę w styl cafe racera, jednak troszkę inna sylwetka moto, kształt i proporcje ramy etc... siedzonko dam do obszycia, może na coś w stylu seryjnej kanpy z VT600... hmmm jeszcze pomyślę, obecnie jestem na etapie malowania kół, znalzałem firmę w Pozaniu, która zajmuje się tym profesjonalnie, czyli aluski będą pięknie pomalowane proszkowo a na to dodatkowa warstwa lakieru podwyższająca estetyke oraz wytrzymałość. Co do efektu finalnego, to też mam ochotę odsunąć się od popularnego, wręcz oklepanego stylu "Ride to life..." wszędobylskich orzełków, lightbarów i masy chromu :wink: Będę Was informował o czynionych postępach. Aha !!! Mam dylemat, czy fele malować na połysk, czy mat, wiadomo- mat będzie cięższy w czyszczeniu, ale efekt jednak troszkę chyba lepszy :clap: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 zależy czy resztę moto jak będziesz malował to na mat czy połyskalbo spróbuj pomieszać :wink: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) Baaa, na pewno będzie mieszanka :wink:Zbiornik pozostanie póki co w połysku a lampka dajmy na to juz jest w macie :clap: Edytowane 21 Marca 2008 przez Boa Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Weź ''idź na całość'' daj wszystko w czarnym macie :buttrock: + jakiś ciekawy napis typu ''wesoły grabarz'' :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 to już lepiej "Łowca organów" :) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) A nie lepiej nazwac to np. Czarny Motylek? Łowcy organów i inne szatany są niemile widziane na forum święto.....ych :icon_question: :icon_twisted: A tak na serio teraz...zacząłem kupować angielskie magazyny nt. motocykli custom i widzę ze stara, poczciwa Fj 1100 i FJ 1200 to ulubiony materiał na przeróbki w UK. Dla przykładu zapodaje skany pierwszej maszyny, tak się składa ze grafika zrobiona jest przez polkę, a efekt zadziwił nawet właściciela bo nie wiedział czego się spodziewać.... http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/iwo...0utjmmjy4dz.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/yuq...mdqkzwg1ly3.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/0nm...qkiz2gyvjkm.jpg pozdro. W niedługim czasie zapodam więcej skanów ciekawych maszyn z BSH i 100% Biker. Edytowane 22 Marca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 Co do nazwy, to jeszcze pomyślimy :wink:Ale śmialiśmy się z kumplami, że walnę sobie rejestrację PO RHINO (Rhino Rhames- czy jak to się tam pisze ;) :P :smile: ).Natomiast co do zamieszczonych skanów, to owszem dość ciekawe, ale jednak zakochałem się w brzmieniu V-ki ;) Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarek-fighter Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 A tak na serio teraz...zacząłem kupować angielskie magazyny nt. motocykli custom i widzę ze stara, poczciwa Fj 1100 i FJ 1200 to ulubiony materiał na przeróbki w heh qurim to możesz wspomnieć jakiemuś angolowi, że ja mam do opchnięcia mojego draga :D Ale śmialiśmy się z kumplami, że walnę sobie rejestrację PO RHINO (Rhino Rhames- czy jak to się tam pisze ). albo PO DAJ, PO PATRZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qurim Opublikowano 22 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) albo...PO LICE...PO ILETO....albo całkiem hardcore PO TUSK.... :icon_twisted: Hej Czarek - zeskanowałem fotki tego draga ze zlotu w Lubaszu o którym kiedyś była mowa: http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/4w4...ymmzfmgnnwy.jpg http://wbv.pl/gallery.php?entry=images/gui...nnumknzh3mm.jpg pozdro. Edytowane 22 Marca 2008 przez qurim Cytuj MotorcycleStorehouse Dealer. Wszystko do Twojego amerykańskiego motocykla! Kiedy umrę pochowajcie mnie twarzą do dołu aby cały świat mógł pocałować mnie w dupę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi