Adam Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Szukam dla siebie buzerka pod kurtkę z texu, obejrzałem modele kilku producentów dostępne na Polskim rynku, ale jakoś mnie do siebie nie przekonały. Na angielskim ebayu znalazłem taki oto buzer FOX-a: http://cgi.ebay.co.uk/MOTOCROSS-BODY-ARMOU...1QQcmdZViewItem Z uwagi na to, że wysyłka kosztuje jakieś 2 funty mniej niż sam buzer + przelew zagraniczny, szukam kogoś kto chciałby również ten buzerek. Narazie jest nas dwóch. Myslę, że jeszcze 2 osoby i można zamawiać, wyjdzie wtedy po 25 zł za wysyłkę na osobę + 5-6 zł za przelew, więc cena buzerka powinna zamknąć się w... 2 stówkach. Przy okazji czy ktoś ma doświadczenie w zamawianiu artykułów z angielskiego ebaya? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 ja mam doswidaczenie. Co do paczki to tam pisze ze 20 funtów wysyłka po UK, a do PL to penie z 30, ale to strsznei drogo. Ja kupiłem komin do cbr z UK i za przesyłke dałem 30 funtów. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 (edytowane) Przy okazji czy ktoś ma doświadczenie w zamawianiu artykułów z angielskiego ebaya? chcesz kupić coś od gościa z Hong Kongu co ma 7 komentarzy i zarejestrował się na ebay-u dopiero miesiąc temu :icon_biggrin: pees Mycior z tego co jest tam napisane wynika coś innego... Edytowane 14 Listopada 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 aha racja racja - ja sie zasugerowałem ze to UK ebay i nie zauwazylem ze on wysyla na caly swiat i myslalem ze sprzedajacy jest z JuKej. nom czyli do PL tyle samo raczej. Sorki za zament pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 Powiem tak. Miesiąc temu kupiłem laptopa i dhl przywiózł mi go za 40 funtów. Więc jeżeli to zwykła przesyłka to raczej drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 chcesz kupić coś od gościa z Hong Kongu co ma 7 komentarzy i zarejestrował się na ebay-u dopiero miesiąc temu Właśnie też mnie to zastanawia, bo ten sam buzer za ta sama kase oglądałem jeszcze zanim kupiłem CBF-a czyli jakiś rok temu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Ktoś do mnie pisał w sprawie tego buzera. Wyczysciłem skrzynkę PW i nie pamiętam kto. Prosze o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budny Opublikowano 2 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2007 Elo wszystkim! Raczej niepopieram pomyslu zeby kupowac rzeczy od kolesia z Uk z 13 komentami :wink: Proponuje raczej rzeczy sciągać z USA...(sam bym sie dorzucil do paczki gdyby Ktos znalaz na ebay'u jakis sklep...kupil bym rekawiczki buty kask gogle bluze) wszytko jest tanie jak barszcz... Gdyby ktos kupywal cos na ebay'u z USA to napiszcie na gadu albo na maila :icon_rolleyes: PzdR dla wszystkich forumowiczów :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 6 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 ja bym sie pisal na buzer i nakolanniki. mogłoby to byc rowniez ze stanów. niedlugo odszkodowanie za kolano wpadnie i bedzie mozna sie okupić :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zamówiłem sobie buzer Tschula, model 300. Ma to ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmatteuszz Opublikowano 8 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2007 cena za Tschula jest atrakcyjna, ale jak z wykonaniem?jest to praktycznie identyczna kopia buzera UFO Scorpion http://allegro.pl/item275305024_zbroja_och...oss_enduro.htmlwidziałem również buzer Datex wyglądający tak samo i nie wiem który wziąć (UFO odpada, za drogi :) )a moze jeszcze to by wchodzilo w gre?http://allegro.pl/item275165920_zbroja_dir...eme_nowosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 11 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2007 widziałem również buzer Datex wyglądający tak samo i nie wiem który wziąć (UFO odpada, za drogi )mam buzera UFO ostatnio na bazarze porównywałem z Tschulem i faktycznie wygląda prawie tak samo ale jak wiadomo prawie robi wielką różnicę, protektory jakieś miękie i wydają się słabsze, nie wiem jak z siatą i dopasowaniem bo nie zakładałem wiem że UFO po 2 latach ostrego użytkowania w krosie poza przetarciami i kurzem wygląda oki nie ma żadnych pękinięć protektowów czy podarcia siatkido porządnego użytkowania inwestycja napewno jest warta do użytkowania od czasu do czasu trzeba by się faktycznie zastanowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Temat odświerzam- Adam napisz jak sie prezentuje ten buzer tschula. :icon_mrgreen: Z góry dzieki Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrex Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Temat odświerzam- Adam napisz jak sie prezentuje ten buzer tschula. :) Z góry dzieki Dolaczam sie do pytania... Jestem zainteresowany kupnem tego i warto wiedziec cos na jego temat :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi