gobert Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Taaa - i potnij sobie silnik :icon_mrgreen: A wstawiając prądnicę od malucha nie trzeba podcinać łoża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Storm007 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 A wstawiając prądnicę od malucha nie trzeba podcinać łoża?NIe trzeba, mozna podciac pradnice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Stoczyć, i zmniejszyć średnicę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Słabnie ale można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Masz może zdjęcie, albo jakieś namiary na ten przegub? Jak narazie zdjęć nie mam, bo to połączenie opracował sobie mój kolega i przekazał wytyczne znajomemu "rzemieślnikowi", który ma to wykonać. Ja będę widział dopiero efekt końcowy. Jak już będzie gotowe to zpodam jakieś zdjęcia; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi