MichałKaczmar. Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Ja juz pierwsze 1 500 km mam za soboa i nadal nie zamykam - jestem zwolennikiem ostroznej jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alex_kr Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Witam,Dajcie spokoj..ja Was nie dogonie...swoja Biedrona jezdze od czerwca, zrobilem 10 kkm a opony nie zamkniete.. popyrkam za Wami cichutko ;) Mariusz w sobote mam dyzur w domu..moja druga polowka idzie do szkoly (piatek, sobota, niedziela) musi ktos w domu pilnowac porzadku bo dzieci sie pozabijaja...; zbyt duzo wolnosci to nie jest dobry pomysl.. Zycze Wam udanej zabawy :) pzdrwm,Alex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driverCB500 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 kalosh spokojnie do wakacji ponad pół roku, jak sie nie uda to polatamy w koło komina. :icon_mrgreen: Ja ja jednak kierował bym sie na południe polski ponieważ moja babicka pohazi z Chrzanowa.Codziennie do skarbonki 2 peeleny i jedziemy. :icon_mrgreen: Popieram ---> Chrzanów (Kraków, Tarnów)p.s. moja babicka tyz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 (edytowane) a moja bibicka niestety nie ;) ale tez chetna,ja tam na kazdy wyjazd sie pisze cos czuje ze przyszły sezon bedzie ostro wypelniony ,byleby tylko w pracy nie robili problemow,ale jak niebralam porzadnego urlopu od 3 lat to powinni byc wyrozumiali :D :D ,słuchajcie potrzebuje jakies fajne kufry zeby pasowały do gs'a i owiewka bo mi leb wyrywa powyzej 130 :) gdzie najlepiej uderzyc?? najlepiej gdzies w okolicy Toronto Edytowane 21 Listopada 2007 przez KingRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 bo mi leb wyrywa powyzej 130Mam prostsze rozwiązanie i na dodatek tańsze: jeździć wolniej biggrin.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Mam prostsze rozwiązanie i na dodatek tańsze: jeździć wolniej biggrin.gifto lepszym rozwiazaniem bedzie powrocic do mojej poczciwej mz 150 kusic nie bedzie bo wiecej nie wyciagnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRASS Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 eeee tam, bez przesady, jeszcze aż tak łba nie urywa, spokojnie jest :D A co do szybki - niewiele pomaga przy większych prędkościach, mówiąc szczerze - nie zauważyłam jakieś kolosalnej różnicy i trochę żałowałam, że założyłam u siebie (na szczęście dopiero pod koniec latania GSem). W końcu to jest NAKED i taki powinien zostać, twardym trza być :) Jeżeli jednak chcesz - to zamawiaj przez Louisa, oryginalne do GSa, kolor możesz wybrać, teraz przeceny są, zresztą mniej stówkę wychodzi (pln, nie euro :D ). Będziesz zdecydowana - też daj znać, może się sprowadzi do świąt ;) Co do kufrów - a stelaż masz zamontowany w moto? Bo to też koszt, nieważne, czy chcesz centralny kufer czy boczne, musisz zafundować sobie i stelaż. Chyba że chcesz tekstylne (i jakoś tak się składa, że u mnie w garażu leżą boczne "polo"..... ;) ;) :D ...co prawda widać ślady użytkowania, ale jeżeli byłabyś zainteresowana - możemy się umówić, obejrzysz ;) pozdrawiam Cytuj nie M.G.S. - jesteśmy otwarci jak inkunabuł w gablocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 W końcu to jest NAKED i taki powinien zostaćNo i tu masz racje, absolutnie:) Trza mieć jaja żeby jeździć szybko golasem:) Mój besześć też jest nagi i bardzo dobrze mi z tym bo tłumi zapędy do pędzenia:)u mnie w garażu leżą boczne "polo"Możesz jakieś foty zapodać oraz litraż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieprz Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 W końcu to jest NAKED i taki powinien zostać Święte słowa ja staram sie tak do 120 w trasie, też miałem owiewkę i po miesiącu wyleciała. Cały pęd powietrza przekierowała na kask i ostro huczało. zamiast drogich kufrów można pomyśleć o takich sakwach http://www.louis.de/_20943ed8b3b6c824dd40c...tnr_gr=10025335lub wersja okrojona http://www.louis.de/_20943ed8b3b6c824dd40c...tnr_gr=10025339 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 Nawet mi sie podobają,tylko ze ja chce kupic zamykane na kluczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruleś Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Nawet mi sie podobają,tylko ze ja chce kupic zamykane na kluczyk hehe do tych skaw mozesz kupic takei male kludeczki i zamykac je na zamkach ;) a tak powaznie mam te skawy i w zeszlym roku sprawdzily sie idealnie wiec polecam pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 Tak kłódki ,łancuchy i alarm hehz :icon_question: Sama nie wiem w sumie 'wychodzi o wiele taniej i ze stelazem nie trzeba sie bawic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek BANDIT Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 No Kinga szykuj sobie kuferki, bo jak się zrobi cieplej to dupsko odpadnie od jeżdzenia :flesje: Tak z innej beczki - czy ktoś oprócz mnie jeszcze jeździ ?? Wczoraj była wyprawa ekstremalna na Toronto. Po ciemaku i w taką mgłę, że szybka od kasku musiała być otwarta :icon_biggrin: Nie było to za mądre, ale co zrobić jak moto się uśmiecha i prosi o wietrzenie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KingRider Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 odpadnie odpadnie :biggrin:Jutro suza bedzie rozebrana,biore sie za gaźniki :icon_biggrin: wiec jesli wyjdzie słoneczko pozostanie mi tylko popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 22 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2007 dupsko odpadnie od jeżdzeniaNo ja myślę bo innej opcji nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi