Icea_PL Opublikowano 5 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2003 Gdy tylko spadnie snieg rozbieram yamahe do "crossa" i jade do parku powywracac sie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razorbl Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Na jednej stronce , nie pamietam juz gdzie, widziałem zdjęcia z jakiegoś kraju skandynawskiego jak klinci śmigali po zamarzniętym jeziorze na ścigach z oponami z kolcami...normalnie bomba....ile ja bym dał za kilka minut takiej jaaazdy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Mam takie foto w ksiace (tylko ze jezdza na zuzlach), fajne oponki ... nie chcialbym pod takie wpasc ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 11 Listopada 2003 Administrator Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 Na jednej stronce , nie pamietam juz gdzie, widziałem zdjęcia z jakiegoś kraju skandynawskiego jak klinci śmigali po zamarzniętym jeziorze na ścigach z oponami z kolcami...normalnie bomba....ile ja bym dał za kilka minut takiej jaaazdy :D Robimy sobie co zimę takie oponki - wystarczy z klocki crossówki wkręcić wkrętaki do drewna. To są takie "kolce domowej roboty". Przy czym one świetnie sprawdzają się na lodzie lub na niewielkiej grubości śniegu, niestety na głębokim śniegu nie i glebuje się jak na zwykłej oponce. Musi być po prostu jakieś twarde podłoże, żeby kostka z kolcem miała możliwość wgryzienia się w nie. W sypki śnieg się nie wbije. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 11 Listopada 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2003 lol, a jak sprawa wyglada z szosowka? Warto ja przerabiac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi