motozgrzyt Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A jak tam ze spalaniem w tych chińskich gaźnikach k37? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 A jak tam ze spalaniem w tych chińskich gaźnikach k37?To jest chyba ich najmocniejsza strona. Chyba już o tym pisałem . Wąchają paliwo w porównaniu z ruskimi k37 , k302 , k62 ,k65 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motozgrzyt Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 A będą to te gaźniki: http://moto.allegro.pl/item315962695_nowe_...w_k750_r75.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Skoro tak uważasz :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimoll Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 (edytowane) Witam, A jak tam ze spalaniem w tych chińskich gaźnikach k37? 1) 250 to niezła cena - ja dałem 320+koszt wysyłki, ciekawe po ile będą na najbliższym bajzlu w Warszawie.2) po założeniu do Kaśki (zamiast starych "szuflad") okazało się że mam sportowy zaprzęg. Dynamika, elastyczność , spalanie, szczelność układu paliwowego :icon_rolleyes: - bajka .3) regulacji nie robiłem , o dziwo sprzęt zagrał od razu na fabrycznym ustawieniu. Jak zacząłem grzebać było gorzej - poczekam na okazję i poproszę jakiegoś fachowca o dopieszczenie.4) spalanie - poprzednie gaźniki potrafiły wpierdzielić 13/100 w trasie :crossy: . Oczywiście z wliczonym w to wyciekiem.Obecnie w cyklu miejskim (jeżdżę do pracy z Warszawy do Piaseczna) wykonałem 6 przejazdów "pomiarowych" - po 18/20 km (z odpalaniem, rozgrzewaniem) + jakieś małe naddatki. Razem max 120/130 km - 10,5 litra paliwa na ten cel poszło. Dokładniej chwilowo nie podam - kiedy założyłem gaźniory, tak mi się gęba do sprzętu ucieszyła, tak sprawdzałem nowe możliwości że linka prędkościomierza nie wytrzymała nowych warunków pracy :flesje: i póki co nie wymieniłem. 5) tutaj masz filmik z pracy na wolnych obrotach:k-37 - filmik Duuuże zadowolenie z zakupu - przy czym kupiłem gdzie indziej (nie z podanego przez ciebie linka), więc nie ma mowy o reklamie :cool: . pozdrawiam,michał Edytowane 22 Lutego 2008 przez mikimoll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 22 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 Coś tak patrze że i ja zainwestuje pare rubli w te gaźniki. Nie wiem jak stare spisują sie bo za wiele na nich nie przejechałem, ale niech i one leżą w zapasie złomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi