KuKu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Lokalizacja: wjazd do Kraskowa od strony Famaku odbijamy w lewo jedziemy drogą polna i zatrzymujemy się przy takim stawiku (można coś złowić) w okolicy pola, placyk na ognicho jest, w terenie pojeździć co niektórzy będą mogli, więc taka fajna miejscówka (tak, zwany Kulig). jak zrobi się cieplej to się z kumplami zbierzemy i rowerami obadamy okolice. MApKa TO NIEBIESKIE NA SZARYM TO STAWIK A TO SZARE TO OBSZAR OTACZAJĄCY TYPU DRZEWKA PLAC NA OGNISKO ITP Pozdrawiam :icon_mrgreen: KuKu :icon_mrgreen: Edytowane 26 Grudnia 2007 przez KuKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 jestem za, na moto da się tam dojechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 26 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 (edytowane) Da się dojechać. Polna w miarę. A jak będzie cieplej to się trochę wyrówna drogę ;) EDIT: A może ktoś chętny był by na paintaballa Edytowane 27 Grudnia 2007 przez KuKu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granat Opublikowano 9 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2008 Tam jest lipa, ze względu na to ze nie bardzo jest gdzie poszalec, teren nalezy do famaku i trzeba sie z nimi dogadac na wieksza impreze,i wszedzie wiochy, ludziska łaza i kury i prosiaki, partyzantka przejdzie ale nic wiecej:-)na zwirce jest gites bo nikt tam nie kuka, czasem gliny ale jak nie bedzie strzelaniny to pies z kulawa noga tam nie zajrzy, i jest gdzie poszalec moto:-) A jak sie strzelasz z PaintBalla daj znaka to spodkamy sie na naszym poligonie w bakowie:-) zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KuKu Opublikowano 12 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Tam jest lipa, ze względu na to ze nie bardzo jest gdzie poszalec, teren nalezy do famaku i trzeba sie z nimi dogadac na wieksza impreze,i wszedzie wiochy, ludziska łaza i kury i prosiaki, partyzantka przejdzie ale nic wiecej:-)na zwirce jest gites bo nikt tam nie kuka, czasem gliny ale jak nie bedzie strzelaniny to pies z kulawa noga tam nie zajrzy, i jest gdzie poszalec moto:-) A jak sie strzelasz z PaintBalla daj znaka to spodkamy sie na naszym poligonie w bakowie:-) zapraszam WitamTeren nie jest Famaku! A na paintballa będę chętny jak cieplej sie zrobi. Zwierza nie ma ta. Jak się cieplej zrobi to możemy skiknąć zobaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nissan556 Opublikowano 27 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Witam!! To co jak z tym wyjazdem na Jasna Górę jak moto będzie gotowe to się pisze tylko gdzie te spotkanie będzie przed wyruszeniem na Górę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 myślę, ze mozesz spokojnie w Olesnie dołączyc. Albo mozna się zgadać przy waszym basenie na konkretną godzinę. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam.Chyba mi sie nie uda z wami przejechać na Jasną Górę :/. Nie wiem czy do tej pory będę miał już moto i prawko (możliwe, że moto będzie już ale jazda bez uprawnień...) ;(Więc cicho i wstydliwie wystosuje pytanie- wziąłby mnie ktoś na pakę? :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 u mnie paka zajęta, ale moze jakis samarytanin się znajdzie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 u mnie paka zajęta, ale moze jakis samarytanin się znajdzie :-) Zajęta dla mnie, czy dla innej osoby? :flesje: Z moto do tego czasu to ciężko będzie, z prawkiem łatwiej :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Zajęta dla mnie, czy dla innej osoby? byłeś pierwszy, już powiedziałem i zdania nie zmienie, i tylko Ty robisz fajne fotki na zlotach, ja nie mam do tego głowy :) A co do prawka i moto, to moim zdaniem jest jak najbardziej realne. Np taka MZ była by na początek idealna, jesli nie ma siana na więcej. Zawsze mozesz uśmiechnąć się do babci jednej i drugiej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOLAN Opublikowano 11 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2008 He he he :cool: Mz to super moto na poczatek polecam sam mialem ETZ 250 bylem zadowolony :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.kul Opublikowano 20 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 Witam wszystkich:) z Opola bedziecie leciec na Olesno w Bierdzanach czy na kluczbork. bo jezeli na kluczbork to ludzie z klb. z tego co wiem spotykaja sie na stacji i w tedy moglo by pojechac troche wiecej motorow :lalag: z Kluczborka jest kolo 80 km. przez olesno pewnie blizej. chyba ze jakos spotkalibysmy sie w Olesnie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Świetnie, że tyle wiary leci.... tylko się zastanawiam czy się z kimś z Was spotkam.Fajnie by było, ale znając życie przy tylu ludziach będzie to mało prawdopodobne.Wolana może znajdę i innych na marauderach..... może jakieś kurna najklejki czy cóś?No nic. Pożyjemy, zobaczymy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strażak Opublikowano 21 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 jak dobrze pójdzie to dobije grupa która z kletna będzie lecieć po zlocie Viragoa nas rozpoznać będzie można po naszywkach na lewym rękawie :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi