VARTAS Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Cz ktoś " zna " może ten sprzęt? 929 z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Tego sprzętu nie znam. Polecam jednak maszynę od ABGJeśli nie sprzedał jeszcze.http://forum.motocyklistow.pl/CBR-929-RR-F...ade-t83471.html PozdrawiamJanuszm Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 Może jestem chorobliwie przewrażliwiony, ale po co tyle naklejek czyżby jakaś przygoda z torem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limo Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Może jestem chorobliwie przewrażliwiony, ale po co tyle naklejek czyżby jakaś przygoda z torem?Jestes przewrazliwiony!! Przeciez mozna sobie obejrzec zdjecia na bikepics. To nie byl duzy szlif. A motocykl teraz wyglada tak ze ABG mogl nawet nie wspominac o tym i nikt by sie nie zorientowal. Ale uczciwie sie do wszystkiego przyznal. Czego wiecej chciec. Cytuj Why... So... Serious Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 8 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 (edytowane) Jestes przewrazliwiony!! Przeciez mozna sobie obejrzec zdjecia na bikepics. To nie byl duzy szlif. A motocykl teraz wyglada tak ze ABG mogl nawet nie wspominac o tym i nikt by sie nie zorientowal. Ale uczciwie sie do wszystkiego przyznal. Czego wiecej chciec. Mam wrażenie, że VARTASowi chodziło o naklejki na 929 o którą pytał. Też zwróciłem na nie uwagę, ale to nie musi o czymś świadczyć. Jeżeli chodzi o 929 ABG cały czas mu odradzam sprzedaż. Wszystko jest zmienione, kupa kasy poszła na to. Brakuje tylko amora i stalowego oplotu.. jak ktoś się uprze. PoZdRo Edytowane 8 Listopada 2007 przez KaZet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VARTAS Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Tak chodziło mi o tę z linaka powyżej, a co do ABG to już pisałem w dziale Sprzedam..., sprzet fajny ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haryniusz Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Te naklejki to przecież "TUNING" :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi