Bartus Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 http://www.sportbikerush.com/vids/misc/Por...he911_vs_R1.avi "zapisz jako" najlepiej :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Standard! Widzialem juz proby GP 500 z F1, ZX12 z Viperem, i pare innych, we wszystkich pojedynkach fury sa gora- za sprawa wiekszych predkosci w zakretach, na tyle wiekszej, ze na prostych moto nie sa w stanie nadgonic strat, ja bym sie jednak nie umartiwal, na moto tez sie fajnie jezdzi :( Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały18 Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 kurde nie moge teraz sciagnac tego i obejrzec :? :? siedze na uczeli mam zajecia z "wprowadzenie do sieci internet" ale jak tylko sciagne i lookne na bank napisze :( pozdro trzymajta sie ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartus Opublikowano 21 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Widziałem jeszcze jak BMW M5 objeżdża wszystko na torze wyścigowym, bodajże w Niemczech. Za porównywalne osiągi samochodu trzeba jednak zapłacić duuużo więcej niż za motorek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Bialy18, "wprowadzenie do sieci internet" i nie mozesz ciagnac? :( Zapisz w, i zaliczone! :wink: No to sie trzym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Nie chce odpalić mi się ta strona(no i zapisz w oczywiście też) :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Nie chce odpalić mi się ta strona(no i zapisz w oczywiście też) :( mi tez :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
W-max Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Też widziałem sporo takich filmików i supersportowe auta wypadają lepiej niż najlepsze motocykle (co cztery gumy to nie dwie, lub nawet jedna przy ostrym hamowaniu i przyśpieszaniu). Ale, ale o ile na R1 kiedys mam szansę uzbierać to o Ferrari czy Porshe nawet nie marzę 8) . Pozatym prowadzenie moto to przede wszystkim frajda :twisted: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DeTe Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Poczekajcie tylko jak wyjdzie R1'2004. 180 KM, masa własna - 180 KG. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marccc Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Noo, prowadzenie Porsche, czy Ferrari, tez nie musi byc mniejsza frajda... :wink: Znajomy jezdzil niedawno 911 z Porsche CUP na Nurburgringu, (po raz pierwszy w zyciu takim samochodem) i wrocil z opadnieta szczeka... patrze wlasnie... do tej pory mu sie nie podniosla :( Pozdrowienia P.S. DeTe przysnal troszeczke :wink: AAaaa, poprawil :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Poczekajcie tylko jak wyjdzie R1'2004. 180 KM' date=' masa własna - 180 KG. 8O[/quote'] o rzesz ku*wa jeden konik na kilogram 8O 8O 8O 8O 8O to bedzie latać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Cóż, prawa fizyki robią swoje i nie da się osinąć takiej samej siły tarcia na wąskim kawałku dwóch opon motocyklowych (bo pomimo szerokości 190 mm, z podłożem styka się około 40 -50 ) do czterech opon o szerokości 255 mm... nie ma siły. Ale pocieszcie się, na normalnych drogach, to Motocykliści są panami zakrętów! Seryjne auta z regóły wymiękają... :( Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 Ale pocieszcie się' date=' na normalnych drogach, to Motocykliści są panami zakrętów! Seryjne auta z regóły wymiękają... :([/quote'] coś o tym wiem Nissan almera 1.4 wyladowała nakrawerzniku :wink: felga wygladała jak ósemka :lol: wchodziłem w zakret przy 80km/h w 3 osoby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 21 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 ja zawsze mówię, że do niczego nie przydają się auta typu Porsche itp. bo stoją w korku jak wszystkie podczas gdy moto może spokojnie posuwać się do przidu. Ta sam historia przy wyprzedzaniu, na moto wciśniesz się tam gdzie samochód wjedzie dopiero po sprawsowaniu :()))) jednym słowem motosykle górą :!: P.S. nie twierdzę jednak, że nie podobają mi się ładne samochody, marzy mi się jakiś Aston Martin albo chociaż Jaguar :wink: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartus Opublikowano 21 Października 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2003 tutaj też jest, powinno działać http://www.cycleforums.com/forums/showthre...&threadid=55913 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi