uki80 Opublikowano 2 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 czesc wszystkim. podczepie sie do tematu odnosnie quada. sam osobiscie na scigu latam ale co jesli jest zima? i wlasnie wpadlem na genialny pomysl - quad. dodam ze jestem zielony jesli o nie chodzi a mieszkam w gorach i mam sporo lasow i niedaleko mam tor crossowy, wiec chcialbym cos wyczynowego. co doradzicie tak w okolicach 10tys ?? wiem juz ze chinszczyzna odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fiba_Enduro Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 i nawet latahttp://w2.bikepics.com/pics/2007%5C01%5C23...780357-full.jpg Wszystko lata... ale nie wszystko ląduje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skacowany Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Wszystko lata... ale nie wszystko ląduje :icon_rolleyes:Cześć,ja bym postawił poprzeczkę wyżej niż 10 KPLNznacznie wyżej na 20 KPLNWczoraj ogladałem allegro i szczerze mówiąc minumum (absolutnie) jakie znalazłem to własnie 20KByły dwa kingquady w tej podejrzanie niskiej cenie. A poza tym nic. Generalnie sprzet przeprawowy poniżej 300 nie działasprzęt powyżej za 10 K PLN będie kosztował mnóstwo pracy i częsci,Zamienników brak więc zaplacisz jak za zboże. Jakbys sie pytał jakie mam podstawy do takich osądów: Honda Foreman Fourtax 300 zarżnieta na trupa w ciągu dwu lat.Okazjonalnie różne miski (grizly, kodiak) i bruin.A w tej chwili nic absolutnie nic. I własnie mnie baaaardzo swędzi. Cześć,ja bym postawił poprzeczkę wyżej niż 10 KPLNznacznie wyżej na 20 KPLNWczoraj ogladałem allegro i szczerze mówiąc minumum (absolutnie) jakie znalazłem to własnie 20KByły dwa kingquady w tej podejrzanie niskiej cenie. A poza tym nic. Generalnie sprzet przeprawowy poniżej 300 nie działasprzęt powyżej za 10 K PLN będie kosztował mnóstwo pracy i częsci,Zamienników brak więc zaplacisz jak za zboże. Jakbys sie pytał jakie mam podstawy do takich osądów: Honda Foreman Fourtax 300 zarżnieta na trupa w ciągu dwu lat.Okazjonalnie różne miski (grizly, kodiak) i bruin.A w tej chwili nic absolutnie nic. I własnie mnie baaaardzo swędzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 4 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2008 Powiem Wam, ze sprawilem sobie quada - chinszczyzne Bashana 200ccm pojemnosci i jak za te pieniadze to sprawia naprawde niezla radosc z jazdy , nic tylko dotrzec porzadnie i upalac do upadlego. Spodziewalem sie gorszego wykonania, osiagow i tego ze rozpadnie sie po pierwszej przejazdzce , ale poki co lata ladnie bokami, staje na dwa boczne kolka:D , wheelie jeszcze nie probowalem bo mimo wszystko staram sie go dotrzec. Generalnie poki co wszystko pieknie, jak na 1000 euro to sprzet naprawde zacny. Jutro odbieram papiry z tlumaczenia , bedzie blacha takze nic tylko smigac :icon_mrgreen: Mialem zamiar kupic malego crossa , tez chinczyka tak do szalenstw , wybor padl na quada- nawet gabarytowo mimo 180kilka cm moich siedzi sie na nim komfortowo , z pewnoscia nie wygladam jak na psie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter Opublikowano 5 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2008 zobaczymy czy tez tak bedziesz mowil po paru tys km ;) ale zycze Ci bezawaryjnej jazdy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 8 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2008 Bylem ciekawy , dlatego zainwestowalem w quada, tyle do niedzielnego polatania po terenie starczy. I tak wole jajko i asfalt :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi