RudyXJ Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 Pewnie się uzbiera grupa z Wrocławiarok temu też mieli sie zbierac i nie wypaliło , o ile pamięć mnie nie myli to też miałeś jechać , a w 2008 lecisz ?? Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 rok temu też mieli sie zbierac i nie wypaliło , o ile pamięć mnie nie myli to też miałeś jechać , a w 2008 lecisz ?? PzdrPowitać, to się Rudy znowu w świętym mieście spotkamy , tym razem żone zabiorę bo ostatnio zrobiła mi aferę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 amozecie cos napisac o zeszlorocznej paradzie? Czy bez termometru oleju warto brać w niej udział? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 Ja sie raczej zjawie na pewno. Juz w tamtym roku był taki plan, ale nie wypalił. Teraz nie ma takiej mozliwości , choćby 20 kwitnia było - 47 i 1.20 cm śniegu. Bire moto na przyczepke i jade :buttrock: pzdr To może razem polecimy z Rzeszowa ?? Ze mną pojedzie jescze kumpel na CB 600 Hornet. Tylko "litrem" bedziesz na nas czekał trochę :flesje: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 amozecie cos napisac o zeszlorocznej paradzie? Czy bez termometru oleju warto brać w niej udział?Może być ciężko... i na sprzęgło też trzeba uważac. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 A jakby pojechać wcześniej? O której mniej więcej zaczyna się robić niebezpiecznie tłoczno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 27 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2007 (edytowane) w tym roku wyglądało to tak, że prawie wszyscy gromadzili się na/pod Górką Przeprośną (kilka km od Jasnej Góry) i stamtąd ruszała parada w kierunku klasztoru. Olejaki nieźle dostały ...na przyszłym otwarciu chyba daruje sobie tę paradę i od razu pojadę pod klasztor. EDIT: http://img441.imageshack.us/my.php?image=p4150038ik2.jpg http://img407.imageshack.us/my.php?image=p41500491zl0.jpg Edytowane 27 Listopada 2007 przez M4NIEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 hmmmm....parada fajna, ale kurna może być nie ciekawie bez termometru oleju. Albo jechać na koncu parady :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 No to jak pierwszy prawdziwy sezon ma być to pewnie trzeba by pojechać:) Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Powitać, to się Rudy znowu w świętym mieście spotkamy , tym razem żone zabiorę bo ostatnio zrobiła mi aferęlooz , hoo-hoo aferę? Spragniona przejażdżki czy świętości :flesje: ?? Jeśli i w przyszłym roku przyjedziesz tym utwardzonym Gixerem to żoneczce współczuje bo podróżowanie tym przcinakiem chyba do przyjemnych nie należy z perspektywy pasażerki :icon_razz: Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Rudy chyba sie spotkamy bo jade ze swoim składem :) to juz nie bedzie to spotkanie co na zamczysku w chobieni simsonem tylko konkret cbr 600 f2 :banghead:) bede pisal na bierzaco co i jak z ekipa z rudnej i okolic ale na ok 20 moto mozna liczyc :clap:) pozdrawiam aa i jak beda plakaty to zapodajcie na [email protected] to postaram sie rozprowadzic i naglosnic w muzycznym radiu pozdrawiam :eek: Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enZo Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 Z tego co widać na zdjęciach to parada nie jest za "ciasna". Ja byłem w tym roku na Ogólnopolskim Otwarciu w Warszawie i to dopiero był scisk, nie wszyscy dojechali bo im się sprzęt otował i musieli stanąć na poboczu w dodatku pierwsze kilka kilometrów to gigantyczny korek póżniej jazda z prędkościa 10 km/h i wypadek i znowu pół godziny stania :) masakra. Tu widzę po fotach że było nawet luźno więc powinno się spokojnie przejechać bez ciągłego gotowania sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) enZo klócił bym sie co do tej parady na jasnej gorze... słyszalem ze ciągneli sie kilka km jakąś łąka i było tyle kurzu, i jechali tak wolno ze moto sie gotowały nie wspomne ze na miejsce dojechali czarni wkoncu tam bylo 12tys moto... Edytowane 28 Listopada 2007 przez Grzester Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucio Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 rok temu też mieli sie zbierac i nie wypaliło , o ile pamięć mnie nie myli to też miałeś jechać , a w 2008 lecisz ?? Pzdr rudy, ty sie z wroclawia nie smiej, bo zobaczysz :D bedziemy bezlitosni... caly browar wypijemy :P ups, to nie ta impreza... sorki :) a tak na powaznie - sa juz plakaty w pdf-ie? rozwieszanie czas zaczac! ucio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melvin0789 Opublikowano 28 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2007 (edytowane) zagotowanie moto i ten kurz mi sie średnio podobają, jeżeli tylko Bemowo będzie w innym terminie to sie stawię w Częstochowie,,, ps. będzie jechał ktoś/jakaś ekipa z okolic Piotrkowa tryb. Tomaszowa, Bełchatowa?jeśli tak to proszę o info... Edytowane 28 Listopada 2007 przez melvin0789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi