vespucci Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jeśli chodzi o pytania , czy nie za wcześnie to spójrzcie jak są wszyscy poubierani smile.gif (sry za jakość zdjęcia - robione telefonem): http://img80.imageshack.us/my.php?image=dsc00583tv0.jpg Piękny widok :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Jade i tym razem nic mnie nie powstrzyma! Kto leci z okolic Kluczborka, lub przez kluczbork? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Czyli, będzie małe spotkanie forumowe widzę :buttrock: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Taaaa... tyle szatana na JG to jeszcze nie było :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Adam, to polecimy razem. Ja tez się wybieram, a przelotowa ok. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 6 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Taaaa... tyle szatana na JG to jeszcze nie było :PEj nie czepiaj się już :) Żeby to był inny temat to bym Ci napisał słynny tekst Liseny, który można było usłyszeć kilka razy dziennie i nie chodzi w tym momencie o "cooo??" :D Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 (edytowane) hej ale to oficjalna data?? tak to jest oficjalna data ktora zostala ustalona juz w kwietniu tego roku. temat daje jak zwykle kolo listopada zeby kazdy planujac swoj sezon mogl wziac pod uwage i to, jakze wazne spotkanie. no i w niedlugim czasie powinien pojawic sie plakat w wersji PDF informujacy o tym spotkaniu. postaram sie go zamiescic. jesli ktos ma mozliwosc wydrukowania i rozwieszenia w swoim miescie to bylo by swietnie. zawsze to szersza informacja. Edytowane 7 Listopada 2007 przez bart_b Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nufry Opublikowano 7 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2007 jak będziesz miał plakat to podeślij do mnie, wydrukuję i rozwieszę u siebie i w okolicy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_b Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 potwierdzilem date spotkania u prezesa stowazyszenia i oficjalnie juz wiadomo ze jest to 20 kwietnia 2008 czyli trzecia niedziela kwietnia Cytuj MOTOPROJEKT - Warsztat motocyklowy serwis, naprawa, diagnostyka komputerowa, materiały eksploatacyjne Sławek - 604 635 069 Bart - 695 880 500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 No właśnie sie tak zastanawiałem nad tą imprezką bo już powoli zaczyna sie we mnie odzywać zimowy głód motocyklowy co w moim przypadku jest b. upierdliwe dla mnie samego jak i obcującego ze mną otoczenia ;) ciekawy tylko jestem czy JG nie pokryje sie ze zjazdem na uczeli, oby nie chociaż 2 weekendy mam prawo zawalić :buttrock: ) Tak wiec coś sie wykombinuje by ten niewierzący, rudy cham zjawił sie w tym wspaniałym miejscu kultu :buttrock: Pzdr.P.S. Kto z moich okolic sie wybiera ???????????????? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ja sie raczej zjawie na pewno. Juz w tamtym roku był taki plan, ale nie wypalił. Teraz nie ma takiej mozliwości , choćby 20 kwitnia było - 47 i 1.20 cm śniegu. Bire moto na przyczepke i jade ;) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Bire moto na przyczepke i jade To Ty jesteś Harleyowiec ???? :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit373 Opublikowano 13 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Prawdopodobnie też zawinę plecaczek i będę, może ktoś jeszcze z Poznania lub okolic ma to w planach? może polecimy jakąś większą grupą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 ja także bym chętnie się wybrał, może któs z radomia się do mnie dołączy-zobaczymy :buttrock: ciekaw jestem tylko czy na bemowie znowu zrobią otwarcie w tym samym czasie, chociaż nie będę miał już problemu z wyborem :flesje: Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ED manetka (KURCZAK) Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 jak do tego czasu kupie sprzeta to na bank polece w tym roku bylem i powiem wam ze spotkanie na rozpoczęciu wywarło na mnie ogromne wrażenie PAMIĘTAJCIE O ZABRANIU MASKOTEK!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi