Guzik Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 mieliscie problem z zawieszajacym sie rozrusznikiem??mi to zdarza sie coraz czesciejnie wiem czy kupic nowy za 250 zł i po prostu wymienic czy wystarczy cos tam przedmuchac, wyczyscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Ja mailem, wymienilem szczotki za 7zl i juz nie mam;-) Nowy na allegro kupisz za 130zl. Tak ze jesli np szczotki, i bendiks to juz trzeba sie zastanowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urban Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 jest i astra i astra:) Napisz w jakim silniku?? Bo np jak DTi to nie wierze że nowy 250zł, chyba że nowy znaczy sie drugi używany?? Ale na 100% są to zużyte szczotki. Najlepiej wymienić cały szczotkotrzymacz, bo lutowane i tak za długo nie chodzą. Jeżeli chcesz aby jeszcze troche polatal popukaj w niego młotkiem. Szczotki troche sie ubluzują z tego syfu i jakiś czas będzie git! Pozdrourban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 astra classic, 19971,4 benzyna pukalem juz nie raz :icon_mrgreen:czy to w warunkach domowych mozna rozkrecic i wyczyscic szczotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 astra classic, 19971,4 benzyna pukalem juz nie raz :biggrin:czy to w warunkach domowych mozna rozkrecic i wyczyscic szczotki?Można jak najbardziej ale wymienić nic nie czyścić -cały szczotko-trzymacz albo same szczotki możesz zagnieść i polutować- to tylko 1.4 w benzynie rozrusznik ma tam lekkie życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbig Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Moja to 1,4 benzyna. Szczotki (trojkatne) kupilem za 7zl szt. Czly szczotkotrzymacz kosztuje okolo 30zl a rozrysznik do tego auta 140zl. (widzialem tez za 130) http://moto.allegro.pl/item263149432_rozru...nowy_tanio.htmlhttp://moto.allegro.pl/item262904461_szczo...aleo_sklep.htmla tu ze szczotkotrzymaczemhttp://moto.allegro.pl/item257363649_szczo...tkotrzymac.html Prawda ze ceny przystepne?Pzdr. Przy okazji Astra do sprzedania 96 z gazem, salonowa, bezwypadkowa. A no i piszesz ze pukales?Chyba wiesz jak to robic? Dla pewnosci, jedna osoba kluczyk pozycja do odpalania (auto na luzie) a druga stuka w rozrusznik lub jego okolice. Szczotek nie ma co czyscic, poprostu wymien> Edytowane 1 Listopada 2007 przez Zbig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 1 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2007 Ale na 100% są to zużyte szczotki. PozdrourbanJa bym nie mówił że to na 100% szczotki, ponieważ mógł się nabić bród do rozrusznika i szczotki stanęły, a nie się skończyły. Jak nie rozbierzesz rozrusznika to się nie dowiesz... POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzik Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 poki co nie mam warunkow zeby samemu grzebacani narzedzidzieki wszystkim za infozalaczone linki utwierdzaja mnie tylko w przekonaniu ze Astra to tani w eksploatacji samochod ;) acha i apropos pukania :biggrin:wiem jak pukacnawet nikt nie musi krecic w czasie pukaniamozna puknac a potem zakrecicno i ostatnio solidniej chyba puknalem bo od kilku dni pali jak nowka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_195 Opublikowano 21 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2007 nieźle, jesteś pod kościołem z żoną i samochód nie chce zapalić, podnosisz maskę i zaczynasz walić młotkiem w rozrusznik,hahaha dobre:) nie ma co sie bawić, wymienić co trzeba, przeczyścići po krzyku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi