Tomblack Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Kupiłem śliczny licznik na współczesną linkę i po założeniu go do Junaka i przytwierdzeniu mu Junakwoskiej linki zaczą pokazywać jakieś dziwne prędkości. I w związku z tym moje pytanko czy jest jakaś rada na dopasowanie tych rzeczy do siebie czy muszę sie dalej kierować mocą w wyczuwaniu prędkości?? :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Musisz przede wszystkim miec informacje z jakim przelozeniem napedu ten licznik wspolpracuje i jakie przelozenie masz w oryginalnym napedzie.Inaczej nie ma nawet od czego zaczac. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Licznik od janka ma przełozenie takie samo jak licznik od malucha WSK, MZ, JAWY itp;] podspodem powinno być wybite K=1,00 albo jakos tak...sam juz dokłądnie nie pamiętam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader Opublikowano 21 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2007 z tego co ja się orientuję to czarny licznik od mz pasuje do janka bez problemu - mam na myśli pokazywanie prędkoći - z resztą sam takowy zamontowałem w moim junaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 22 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 u mnie tez od emzy,z blatem od junaka. jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viader Opublikowano 23 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Merh, pytanie do Ciebie - jak rozebrałeś ten licznik od MZ żeby wymienić blat?? na biały junakowski?? Przyznam się że ja mam wciąż czarny oryginał od MZ ale chciałbym wymienić na ten biały lec niebardzo wiem jak do tego licznika się dobrać żeby go nieuszkodzićpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2007 hehe,jak widac u mnie blacik jest do polowy junakowy :) w sumie robił to ojciec lata temu,ale wydaje mi sie ze trzeba delikatnie poodginac ramke i wybebeszyc licznik.przykrecone jest to u mnie na srubeczki dwie.jakos to wyglada ;] chociaz szukałem juz oryginała.ale mowie ,ze w sumie licznik to licznik ;P jakis tam blacik jasny siedzi.mnie to juz tam nie kreci :D i jeszcze:blat nie jest wymieniony tylko "nałozony" na blat emzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi