bullfan Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam! Drodzy koledzy mam takie pytanie. Jakie dobre klocki hamulcowe kupić do drz400s ? Niedługo czeka mnie wymiana i zastanawiam się jaka firmę wybrać. Doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robek_ck Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam! Drodzy koledzy mam takie pytanie. Jakie dobre klocki hamulcowe kupić do drz400s ? Niedługo czeka mnie wymiana i zastanawiam się jaka firmę wybrać. Doradzicie?kumpel ma Galfer'a i jest bardzo zadowolony, ja osobiście sam jeszcze nie wiem jakie mam, bo dopiero co nabyłem bzyka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 na przykład klocki delta. też dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Klocki jakie bys nie kupił to będą hamowały tańsze skończą sie szyciej, jak kupisz droższe to dłużej pośmigasz.Na amatorskie jazdy to różnicy napewno nie wyczujesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 Różnica jest i to spora, bo mamy wybór między twardymi a miękkimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 brembo/nissin Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullfan Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Czyli ogólnie temat rzeka podobnie jak z oponami. A klocki firmy Vesrah używał ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukszyk Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 dzien dobry państewu mam dwie sprawymusze kupic ciezarki do kierownicy, i pytanie na co zwracac uwage? mierzylem otwor i wyszlo jakies 18mm , czy musze kupic o srednicy 18 czy mniej np 17? i jakie znaczenie ma ich masa? durga sprawa, zawory. mam przejechane okolo 10000kmm jeszcze nie sprawdzalem luzu zaworowego, czy powinienem to zrobic juz czy jeszcze nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagins Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 1. klocki bermbo czy nissini to duża kasa dużo podróbek kup DELTA używałem w DRZ-ecie i mam w KTM-emie jest ok 2. zawory sprawdzić możesz nic Ci się nie stanie, w sumie DRZ jest żywotna Cytuj sprzedam DRZ 400 E po remoncie generalnymsprzedam części do DRZ-ety i EXC 400 / 520 tel 698 672 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 1. klocki bermbo czy nissini to duża kasa dużo podróbek kup DELTA używałem w DRZ-ecie i mam w KTM-emie jest ok Nissin to klocki reguły miękkie które zajebiście wgryzają się w tarcze, ale też szybko lecą. Z Golda też można kupić miękkie klocki i są coś tam tańsze od Nissina czy Ferodo/Brembo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziela7 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam wszystkich, Zastanawiam sie nad kupnem akcesoryjnego obniżanego siodla do DRZ-SM.Pytanie, czy ktos z warszawskich forumowiczow posiada takie siodło i moglby je udostepnic do przymiarki ? Chciałbym sprawdzic, czy roznica bedzie jakaś znaczaca i czy faktycznie warto inwestować w takie siedzenie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagins Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 a ile taka kanapa ?? ja mam jedą wolną :)zawsze ją możesz sobie przerobić :) Cytuj sprzedam DRZ 400 E po remoncie generalnymsprzedam części do DRZ-ety i EXC 400 / 520 tel 698 672 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziela7 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kanape mozna kupic za jakies 250 zl.Wiem, ze mozna ja przerobic tylko zastanawiam sie jaka bedzie faktycznie roznica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 15 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 U mnie bylo tak przerobione . Podlorzylem kawalek gabki z innego siedzenia. Zdalo egzamin w supermoto .Przed tem zjezdzalem do tylu co chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziela7 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Ja nie mam problemu ze zjezdzaniem do tylu tylko z "krotkimi nozkami" ;)Dlatego myslalem, zeby ujac z kanapy ze 3-4 cm wysokosci. Ewentualnie zastosowac gabke, ktora bedzie bardziej elastyczna i bedzie mocniej ugniatala sie pod ciezarem ciala.Moja seryjna kanapa jest sztywna i twarda jak deska ;P Ale patent, ktory zastosowales tez ciekawy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi