weigert Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Cześć, Znajomy ma do sprzedania DRZ 400 w naprawdę świetnym stanie. http://www.allegro.pl/item992019496_suzuki...nie_crf_wr.html Oglądałem, jeździłem - rewelacja. Naprawdę trudno o tego typu motocykl w takim stanie. Dla mnie duuuużo za mocny, no i kasy brak, ale jeśli ktoś szuka sprzęta bez ryzyka, to polecam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić jakąś fajną okleine do drz400e? Albo jeśli niededykowana to od czego pasuje(rmz450?)? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Gdzie można kupić jakąś fajną okleine do drz400e? Albo jeśli niededykowana to od czego pasuje(rmz450?)? pzdr Na allegro i motoxie widziałem. Na ebaju też są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Witam kolegów,po zimowym przeglądzie zauważyłem że kończy mi się linka gazu,cena org.w salonie jest dość wysoka więc prosił bym o jakiś namiar na sklep z zamiennikami a może udało by się dopasować od innego modelu? DRZ 400S Ktoś wcześniej pytał jak wyjąć ośkę wachacza? Ja też próbowałem ją wybić przekładając gwintowany pręt przez tą ośkę odpowiednia tulejka z prawej strony i napięcie nakrętką na tym pręcie,no a zlewej napier..... młotem kilka uderzeń i napinanie wyszła ta ośka z 5cm i dalej ani rusz. Bałem się za mocno żeby nie rozwalić obudowy silnika więc przestałem i złożyłem z powrotem,ale jak już będę musiał to pewnie trzeba będzie położyć moto na prawej stronie na odpowiedniej rurze i napierniczać młotem,czy macie jeszcze inne sposoby??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Ja to młotem wybiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristoferson Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 No też tak chciałem ale bałem się że jeśli ta ośka zkorodowała, a ja ją będe przebijał to mi silnik rozwali bo zkorodowana ośka będzie grubsza.Prosił bym o jakieś namiary na linkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 ja tez mlotkiem i wychodzila, a do wybijania mialem rurke o troszke miejszej srednicy niz oska, moto przy tym mialem podniesione i nie bylo problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Na allegro i motoxie widziałem. Na ebaju też są Na allegro aktualnie nic nie ma. Na motox jest tylko jedna => http://www.sklep.motox.com.pl/product_info...roducts_id=3520 Na ebay`u też kiepsko, ale jeszcze szukam. Może pasuje od RM, RMZ albo KLX400, wie ktoś? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 No też tak chciałem ale bałem się że jeśli ta ośka zkorodowała, a ja ją będe przebijał to mi silnik rozwali bo zkorodowana ośka będzie grubsza.Prosił bym o jakieś namiary na linkę! U OLKA masz linki po niecałe 100zł bynajmniej do E, jeśli już rozbieracie w S-kach wahacz to kalamitki radził bym założyć , tak jak to ma miejsce w E , po jednej na stronę , koszt dwóch kalamitek łamanych to max. 25 zł i kilka minut pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) U OLKA masz linki po niecałe 100zł bynajmniej do E, jeśli już rozbieracie w S-kach wahacz to kalamitki radził bym założyć , tak jak to ma miejsce w E , po jednej na stronę , koszt dwóch kalamitek łamanych to max. 25 zł i kilka minut pracy. gdzie takie coś kupić? ja to będę musiał chyba 2 raz rozebrać bo ku*wa WSZYSTKO nowe, złożone na 1000% DOBRZE a luz nadal jest :banghead: :banghead: :banghead: I jak załozc do tego wachacza, przeciez oryginalnie tam nie ma, to będzie trza wiercić? :O Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 elo naklejki firma BLITZ Gdansk zrobią Ci jakie chcesz naklejki nie drogo i na dobrej folii co do linki gazu musze sprawdzic czy jeszcze mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 gdzie takie coś kupić? ja to będę musiał chyba 2 raz rozebrać bo ku*wa WSZYSTKO nowe, złożone na 1000% DOBRZE a luz nadal jest :banghead: :banghead: :banghead: I jak załozc do tego wachacza, przeciez oryginalnie tam nie ma, to będzie trza wiercić? :O Może masz luz na tulejkach? Twoja drz jest jakimś niesamowitym egzemplarzem, z kosmosu chyba hehe :icon_mrgreen: . Gdzie ją kupiłeś? @davopl:nie umiem ich wygooglać, masz jakiś link do ich strony? Tylko pewnie im trzeba cały wzór wysłać a ja się na grafice nie znam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Jurgen- Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 gdzie takie coś kupić? w sklepie motoryzacyjnym ? :) ja to będę musiał chyba 2 raz rozebrać bo ku*wa WSZYSTKO nowe, złożone na 1000% DOBRZE a luz nadal jest :banghead: :banghead: :banghead: jak czytam twoje przygody to mysle ze powinienes zainwestowac w mechanika :) I jak załozc do tego wachacza, przeciez oryginalnie tam nie ma, to będzie trza wiercić? :O nooooooo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 (edytowane) w sklepie motoryzacyjnym ? :) jak czytam twoje przygody to mysle ze powinienes zainwestowac w mechanika :) nooooooo :) Ta Raz oddałem do mechanika (motocyklowego) to musiałem po nim poprawiać :buttrock: :buttrock: Może masz luz na tulejkach? Twoja drz jest jakimś niesamowitym egzemplarzem, z kosmosu chyba hehe :icon_mrgreen: . Gdzie ją kupiłeś? Na allegro :D Już jest wszystko OK, teraz tylko dopracowuję jakieś głupie szczególiki,typu prękościomierz, nie spełanijąca swego zadania odma (już zrobione). Pozostało rozebranie rozrusznika no i ten wahacz mnie rozwala :biggrin: Tulejki ciasno wchodziły.... (w łożyska, a mogłem zrobić ślizgowe :banghead: ) A niby ALLBALLS, kompletny zestawa naprawczy....ta Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 (edytowane) Linek nie mam niestety w tej chwili, nalepki są tu, http://www.blitzmoto.pl/ a tutaj, http://www.offroad-squad.pl/ekipa/ ostatnio moto ma własnie okleiny robione przez nich pod zamówienie. Pozdro. Edytowane 12 Kwietnia 2010 przez davopl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi