Norbisz Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siema . Mam pytanie do kolegow ktorzy maja drzte z keihinem,jakie ustawienie na iglicy powinno byc i jaki jest rozmiar dyszy orginalnie? Moze ktos pamieta. Motocykl nie zchodzi z obrotow jak mu podkrece obroty. Nie wiem co mu dolega odkad go kupilem tak ma . Dzieki nara. Dysza 165 - iglica nie pamietam ? Jesli podkrecisz wolne obroty moto nie bedzie z nich szybko schodzic - po prostu ustaw nizsze i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Może lewe powietrze gdzieś łapie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam ostatnio wyczytałem w jednym artukule taka rzecz "Należy pamiętać o częstym smarowaniu układu dzwigni wahacza. Tu też duży ukłon Suzuki w stronę użytkowników – deerka zaopatrzona jest w smarowniczki (kalamitki), które zapewniają szybki serwis." Mozecie mi powiedziec gdzie jest ta smarowniczka w drzecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 w wersji S i SM nie ma smarowniczek w E jest praktycznie przy kazdym ruchomym elemencie w tylnym zawieszeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Może lewe powietrze gdzieś łapie? Nie nie lapie ale zobacze jeszcze , poogladam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACA Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Sprzedaję moją Suzi... Koledzy, nic tylko kupować :) http://forum.motocyklistow.pl/index.php?showtopic=128680 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Ja rowniez sprzedaje DRZ, moze tutaj znajdzie sie jakis chetny :) http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1794798 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Mam pytanie Czy to jest automatyczny napinacz łańcuszka rozrządu ? http://img229.imageshack.us/i/drz1.jpg/ Po jakim czasie zagladac na rozrzad. Moja Drz ma 8 tys przebiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Tak, automat :] Zaglądać jak nawala EW. możesz wyciągnąć wydech, zdjąć odmę, (to czarne obok napinacza), odkrecic napinacz Potem jak bedzie na maxa wyciagniety to go wsadzic bez skręcania, i zobaczysz ile jeszcze mniejwiecej regulacji jest... Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Myslałem zeby zabrac sie powoli za sciagniecie głowicy i zobaczyc czy wszystko dobrze jest z rozrządem. Bo jednak na wolnych obrotach minimalnie lancuszek słychac. W waszych Drz'tkach tez tak słychac ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 (edytowane) Myslałem zeby zabrac sie powoli za sciagniecie głowicy i zobaczyc czy wszystko dobrze jest z rozrządem. Bo jednak na wolnych obrotach minimalnie lancuszek słychac. W waszych Drz'tkach tez tak słychac ?? A po kiego chcesz głowicę zdejmować? Wystarczy pokrywę zaworów.... U mnie to non stop coś nawala, mam nowy tłok, cylinder, rozrząd, zawory ustawiłem a i tak harczy :P Nie wiem czy to wydech czy co, czy tak ma być. A może dekompresator? Edytowane 3 Kwietnia 2010 przez lionix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Głowice tzn w sensie miałem na mysli pokrywe zaworów :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Hej, Kupie stopke boczna do DRZy. Jesli ktos ma na zbyciu to prosze o wiadomosc. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 (edytowane) Hej, Kupie stopke boczna do DRZy. Jesli ktos ma na zbyciu to prosze o wiadomosc. pozdrawiam 100 zł. a centralnej w DRZ-cie nie widziałem. P.S;do jakiej wersji?? Edytowane 5 Kwietnia 2010 przez davopl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeKaWu Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Chodzi o wersje SM. Jesli stopka bedzie pasowala, to wyslij mi na priv dane do przelewu. pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi