rodman Opublikowano 29 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 może będzie ktoś zainteresowany oddam za 130zł, ewentualnie przyjmę w rozliczeniu korek z bagnetem wkręcany do ramy do wersji E :) http://allegro.pl/item979515213.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lastek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, poszukuję podnośnika do drz-ki. Jakich używacie? Typowe do crossa są wyższe: od około 30cm przy złożonym, a do enduro i sm niższe: od około 24cm. Zastanawiam się czy 30-stka wejdzie. Prześwitu po silnikiem mam właśnie z 30 cm. pzdr. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abgutek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Witam, poszukuję podnośnika do drz-ki. Jakich używacie? Typowe do crossa są wyższe: od około 30cm przy złożonym, a do enduro i sm niższe: od około 24cm. Zastanawiam się czy 30-stka wejdzie. Prześwitu po silnikiem mam właśnie z 30 cm. pzdr. Michał Ja używam crosowego, co prawda nie da się go wsunąć pod moto tylko muszę na niego "najeżdżać" lekko unosząc tył - troszkę trzeba się wysilić, ale się da. Nie myślałem o tym wcześniej, ale może po prostu obetnę po 3 cm rurek i nie będę musiał się gimnastykować :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja mam zwyły za 120zł i działa super :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abgutek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Ja mam zwyły za 120zł i działa super :P Ale tu ocenę chodzi czy o wysokość ??? Mój kosztował 115 a mierzy sobie 31,5 cm i tak jak napisałem wsunąć się go nie da, trzeba najeżdżać lekko podciągając tył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lastek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 (edytowane) Ale tu ocenę chodzi czy o wysokość ??? Mój kosztował 115 a mierzy sobie 31,5 cm i tak jak napisałem wsunąć się go nie da, trzeba najeżdżać lekko podciągając tył. No właśnie o wysokość. Wolałbym żeby pasował pod dół bez podnoszenia moto. pzdr. Edytowane 30 Marca 2010 przez lastek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 32cm wchodzi prawie że na styk widocznie Ska niżej siedzi Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 30 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2010 Prześwit dla wersji E wynosi wg serwisówki 325mm. S`ka może niżej siedzieć bo jest cięższa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja tam nie wiem. Zawiechę mam podobno od E. Podnośnik kupiłem w sklepie dla moto, gdzie głównie KTM i jakieś ściganty. Muszę zmierzyć wysokość :P Wchodzi idealnie, i zostaje z 2 cm luzu, to może mam ten niższy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lastek Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Ja tam nie wiem. Zawiechę mam podobno od E. Podnośnik kupiłem w sklepie dla moto, gdzie głównie KTM i jakieś ściganty. Muszę zmierzyć wysokość :P Wchodzi idealnie, i zostaje z 2 cm luzu, to może mam ten niższy :P Lionix, a w Łodzi kupowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 pytanko w imieniu kolegi mojego; Czy posiada ktoś namiary na oryginalny program lub link do strony programu do doboru części zamiennych ?? Suzuki DRZ 400 E. Takie fotki tam sie robią: http://images.cmsnl.com/img/partslists/car...ig-10a_2d56.gif i pytanko drugie ila czasu trwa aktywacja nowego członka na forum?? Pozdro i dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lionix Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Tak w Łodzi :P W profi na Włókniarzy. Co do stronki, to przecie jest na obrazku >.> Chyba że nie o to chodzi, to nie ogarniam tego posta http://www.cmsnl.com/ http://www.partforyamaha.com/pages/parts/v...d/1/Suzuki.aspx A rejestracja potrwa kilka h, chyba że będą online to szybcij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davopl Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 lionix thx ja tez nie ogarniam po prostu wrzuciłem na prosbe kumpla a zmeczony jestem to nie wiem o co chcodzi. a stronke znalazł,chodziło o; http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Siema . Mam pytanie do kolegow ktorzy maja drzte z keihinem,jakie ustawienie na iglicy powinno byc i jaki jest rozmiar dyszy orginalnie? Moze ktos pamieta. Motocykl nie zchodzi z obrotow jak mu podkrece obroty. Nie wiem co mu dolega odkad go kupilem tak ma . Dzieki nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawadał Opublikowano 31 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2010 Siema . Mam pytanie do kolegow ktorzy maja drzte z keihinem,jakie ustawienie na iglicy powinno byc i jaki jest rozmiar dyszy orginalnie? Moze ktos pamieta. Motocykl nie zchodzi z obrotow jak mu podkrece obroty. Nie wiem co mu dolega odkad go kupilem tak ma . Dzieki nara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi