lukszyk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 generalnie wygląda że ślizga ci sie sprzęgło............a jak wbijesz luz i zatrzymasz koło noga to sie zatrzyma ?? jak wbijam luz to kolo samo sie zatrzyma nawet na biegu i sprzegle jak zatrzymam to tez sie juz nie kreci, dopiero jak puszczam sprzeglo lub zakrece mocno kolem to kreci mimo wcisnietego sprzegla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wszystko oki ;] Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk_mx Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 generalnie wygląda że ślizga ci sie sprzęgło............a jak wbijesz luz i zatrzymasz koło noga to sie zatrzyma ?? A to bardzo ciekawa teoria, bo mi to się wydawało z opisu że jego sprzęgło lekko ciągnie :P A co do problemu, to jeśli moto stoi na kołach i jak staniesz obok, wbijesz bieg i motocykl nie chce jechać oraz możesz bez gimnastyki znaleźć luz to wszystko jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszytskich od niedawna jestem posiadaczem drz400s pytanie moje odnośnie licznika widze na nim tylko prędkość, godzinę, oraz czas od uruchomiania. Nie ma tam przebiegu? niby wszystko wciskałem ale może nieumiejętnie? Może mały instruktarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 WitamMam pytanie o gaźnik (Mikuni BSR 36) w DRZ S... Czyścilem ostatnio gaźnik ( ciężko go wydostać a wsadzić to juz wogole gimnastyka) wykręciłem śrubke Pilot screw wg serwisówki o 3 obroty. Pojeździlem troche i odkręcilem boczek po stronie filtra powietrza i czuć mocno benzyne z air boxa. Jak sadzicie czy mieszanka jest zbyt bogata?? Drugie pytanie czy jest jeszcze cos do regulacji w gaźniku Mikuni BSR36 (plywak ustawiony wg serwisowki 13mm, pozostale dysze wkrecilem do konca)?? I ostatnie pytanie czy mozna regulować sklad mieszanki nie wyciagajac tego gaznika i nie rozkrecajac go, bo szczerze mowiac to nie widze tam zadnych srubek do krecenia?? Czekam na odp. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukszyk Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Witam wszytskich od niedawna jestem posiadaczem drz400s pytanie moje odnośnie licznika widze na nim tylko prędkość, godzinę, oraz czas od uruchomiania. Nie ma tam przebiegu? niby wszystko wciskałem ale może nieumiejętnie? Może mały instruktarz? raczej nie umiejetnie moj jakis czas temu, w pozycji total masz przebieg, tripA i tripB to do wlasnych odliczań itp, chyba przyciskiem "set" sie ustawia zeby wyswietlal przebieg, ale nie pamietam, instrukcje masz? jak nie http://www.suzuki-moto.pl/index.php?id=instrukcje i tak przy okazji upewnij sie czy masz przebieg w milach czy km, bo umnie sie okazuje ze mam w milach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 lukszyk dzięki przetestuje w neidziele to co napisałeś, jak bedzie coś nie tak zrobie swoje zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdsw Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Czy dostane do Suzi podwyzszona kierownice w okolicach 100zl ? Jesli tak to prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 lukszyk wiesz co? dziś wpatrzyłm sie dokładniej w Twoje zdjęcie i spróbowałem sobie przypomnieć jak wygląda mój i wiem! mam tylko pomiar prędkości i wyświetla mi sie prawy górny róg gdzie ty masz clock, nie mam dolnej kreski i wszytskiego co jest pod nią :( dlaczego?Wiem ze przed sprzedarzą mój licznik był naprawiany bo podobno po umyciu w myjni zgasł. Podobno wystarczyło zlutowanie jakiegoś kabelka - czy to ma wpływ na nie wyświetlanie reszty opcji licznika? czy wystarczy tylko coś wcisnąć.p.s z tego linku co podałeś nie ma opcji wybrania drz 2003r:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adel Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 lukszyk wiesz co? dziś wpatrzyłm sie dokładniej w Twoje zdjęcie i spróbowałem sobie przypomnieć jak wygląda mój i wiem! mam tylko pomiar prędkości i wyświetla mi sie prawy górny róg gdzie ty masz clock, nie mam dolnej kreski i wszytskiego co jest pod nią :( dlaczego?Wiem ze przed sprzedarzą mój licznik był naprawiany bo podobno po umyciu w myjni zgasł. Podobno wystarczyło zlutowanie jakiegoś kabelka - czy to ma wpływ na nie wyświetlanie reszty opcji licznika? czy wystarczy tylko coś wcisnąć.p.s z tego linku co podałeś nie ma opcji wybrania drz 2003r:( DRZ jest pod 2004 rokiem w tym linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mavrik Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 ściągnięte - dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdsw Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Zlamalem klamke od hamulca i zgubula sie ta mala sprezynka od odbijania klamki - macie jakis pomysl skad ja zdobyc ? Do nowych klamek nie daja, od dlugopisu za gruba, u Olka nie mieli, u mechanika tez nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feliks Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam wszytkich, dołączyłem do entuzjastów i posiadaczy DRZ 400.Mam pytanie na które nie udało mi się odszukać odpowiedzi na forum. Co to jest za wersja DR-Z400 BE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CRASH Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Witam wszytkich, dołączyłem do entuzjastów i posiadaczy DRZ 400.Mam pytanie na które nie udało mi się odszukać odpowiedzi na forum. Co to jest za wersja DR-Z400 BE I nie znajdziesz takiego oznakowania DRZ-ty.Wersje dostępne to :Y(lub bez literki),E,S i SM.Jeśli przeszukałeś forum pod kątem informacji o DRZ-cie to różnice pomiędzy tymi wersjami zapewne znasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOne Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 (edytowane) Witam :)Moze ktos orientuje sie czy rama w poszczegolnyh modelach DRZ jest taka sama ? chodzi mi o ewentualne róznice ram w wersjach SM S oraz E. Edytowane 9 Kwietnia 2011 przez TheOne Cytuj www.bikersworld.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi