kapsin Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 Co myślicie na temat tej drz tak na pierwszy rzut oka? http://moto.allegro.pl/cross-kross-enduro-...1404252857.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 (edytowane) latała głównie po suchym i twardym terenie (boki nie wytarte od butów i stan bieżnika) Edytowane 11 Stycznia 2011 przez enduromaster Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja myślę, że topi moto po kiere w błocie :D Bo po co by mu była ta linka na kierownicy? Niewytarty bieżnik na bokach może wskazywać na początkującego ridera, który nie daje w palnik na zakrętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReD-GreeN Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 A ja myślę, że topi moto po kiere w błocie :D Bo po co by mu była ta linka na kierownicy? Niewytarty bieżnik na bokach może wskazywać na początkującego ridera, który nie daje w palnik na zakrętach. też o tej lince w tym aspekcie pomyślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2011 z tą linką to może być różnie, też woziłem przy kierownicy, obecnie sobie siedzi w pasie narzędziowym, dla siebie użyłem raz, do ratowania innych, nie da się zliczyć :D a z tym wytarciem wiem co mówię, od błotka bardzo szybko leci lakier Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 a z tym wytarciem wiem co mówię, od błotka bardzo szybko leci lakier To fakt, i z tego co zauważyłem to w drz'tkach od wody i błota i przy większym przebiegu rdzewieje kolektor wydechowy - ta rura wydechowa co z silnika wychodzi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 bo jest stalowy i malowany :) Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumi7 Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Co myślicie na temat tej drz tak na pierwszy rzut oka? http://moto.allegro.pl/cross-kross-enduro-...1404252857.html na pierwszy rzut wygląda całkiem przyzwoicie tak jak koledzy piszą za dużo terenu nie widziała bo kto na takich "łysych" oponkach by śmigał w terenie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swen Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Słuchajcie, a co złego w tym, że jeździł po błocie? Przecież od tego są te motocykle. Jak ktoś tym jeździ to nie w niedzielę do kościoła. Jak kupiłem moją (anglik 2005) to dopiero czytając w domu ten VC5 znalazłem, że przy pierwszej rejestracji miała kolor niebieski, a ja w garażu miałem żółtą :icon_eek: Koleś zmienił plastki, bo pewnie coś połamał, a maszyna sprawuje się bez zarzutu, tylko regularne przeglądy i sprawy serwisowe... A zwróćcie uwag, że ta Suzi z ogłoszenia ma dość pogiętą osłonę silnika, więc było nie tylko po suchym i twardym (oj, zapomniałem o kamieniołomach, toć to Częstochowa) :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mumi7 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 http://allegro.pl/drz-400-2003-okazja-i1414189056.html chciałbym sprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeLeRKS Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Siema, był by ktoś chętny kupnem DRZ 400Y (wersja tylko z kopką, najmocniejsza i najlżejsza) tak tak to jest DRZ 400Y , a nie DRZ 400 bez zadnego oznaczenia jak to ktoś kiedyś napisał :P, pisałem do serwisu suzuki i VIN sprawdzali i gość napisał że to DRZ 400Y i mówił że nie ma takiej wersji bez oznaczenia :) motor sprowadzony był z Anglii, jakiś kretyn upier*olił linke od licznika i sam licznik :D , ślimak jest z kawałkiem linki. rpr : 2000 zarejestrowana w kraju brak kierunków (zbędne) światła są :) nowa oponka Dunlop z tyłu, olej z filtrem wymieniony jakieś 2 zbiorniki paliwa temu, nowe klocki klakson jest gaszona pstryczkiem, (brak stacyjki , ze względu na zbędny ciiężar) palona z kopki motor z anglii sprowadzony był przez jakąś firme z wrocławia, kupił go sam właściciel firmy od jakiegoś gościa ktory wyjezdzał nią raz na 2 tygodnie do lasu sie przejechac czy na jakieś wertepy. ogólnie motor nie od zawodnika :), silnik igła bezz zastrzeżeń, żadnych stuków puków, ja nim jeżdżę od sierpnia tego roku, a że chce sobie kupić jakiegoś SM to musze sie go z żalem pozbyć... :( , spalanie to na oko jakieś 4-5l na 100 km. wrazie pytań pisać na gg 3939765 . LG ! :) cena do uzg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeremi Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Nie wiem jak jest w europejskiej wersji DRZ, ale w wersji usa jest taka guma wlozona w dolocie w airboxie.Wystarczy ja wyjac i mamy 3x3.Wracajac do tych dysz, ma ktos jakas zlota recepture? wyciagasz gumową zwezkę, dysze glowną na orginalną 165, srubke od powietrza na 2,5 obrotu i bedzie git. wzrost mocy odczuwalny, zurzycia paliwa troszke tez. iglicy samej bez calego zestawu raczej nie znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafRaf Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 swen Masz rację z tym użytkowaniem. Dobrze, że sprzedający założył osłonę. Okolice Częstochowy to masa kamyków, kamieni i kamoli. Osłona jest niezbędna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swen Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Okolice Częstochowy to masa kamyków, kamieni i kamoli. Osłona jest niezbędna. Dzięki wrodzonemu refleksowi na szczęście się zorientowałem. U nas, na pomorskiej ziemi też są kamienie, ale narzutowe, tak coś ok. 2 ton sztuka. Na takiego żadna osłona nie pomoże, trzeba omijać. :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m_fiolek Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Jak najllepiej ocenić przebieg DRZ'ki E bez licznika? Co się widocznie zużywa wraz z przebiegiem? Wydaje mi się, ze rura wydechowa rdzewieje wraz z przebiegiem, choc widzialem model z 2008 roku jezdzony normalnie, a wydech mial calutki w rdzy-zadnego oryginlanego lakieru. Jak to jest u was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi