jacek32 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam,jestem tu nowy i rozglądam sie za moim pierwszym moto znalazłem takie virago:http://www.motomotion.pl/motocykle/yamaha_virago_535.html czy ktoś z Warszawy mógł by oblukać te moto ? Ja mam do warszawy 300km i jak mam jechać tyle kilosów i sie okaże że to mina to mija sie to z celem,szkoda kosztow.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 haloooo! Panowie!! co z Wami? :buttrock: ja nie pomogę, gdyż się po prostu nie znam i co najwyżej mogę ocenić stan lakieru :D no już!! zgłaszać się z pomocą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek32 Opublikowano 29 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 No właśnie, co z wami panowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Stary! To już chyba piąty temat założyłeś. Czy myślisz, że jak na poprzednie ci nie odpowiedzieli, to teraz ktoś się znajdzie? Nie ilość, tylko jakość. Spokojnie z tymi tematami. Cytuj Dezinformacja i fake newsy opierają się na tendencyjności w naszym myśleniu. Nie lubimy otrzymywać informacji, które są sprzeczne z tym, jak postrzegamy świat. Wolimy wiadomości, które potwierdzają nasze przekonania. Problem w tym, że wobec takich przekazów jesteśmy mniej krytyczni, więc jeśli dezinformacja będzie zgodna z tym, w co i tak już wierzymy, łatwiej będzie się nam na nią nabrać. Pamiętajmy, dezinformacja ma na celu radykalizację naszego światopoglądu, a nie jego zmianę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczes Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 czy temat jest jeszce aktualny bo jade tamtedy od 3 tygoni codziennie to moge ci obadac temat daj znac na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubamen Opublikowano 26 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2007 haloooo! Panowie!! co z Wami? :icon_rolleyes: ja nie pomogę, gdyż się po prostu nie znam i co najwyżej mogę ocenić stan lakieru :icon_razz: no już!! zgłaszać się z pomocą!! Stan lakieru tez jest wazny :icon_question: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi