m67 Opublikowano 4 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Oj nie Velorex, bo tam Pala montowali. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WFM_PL Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2007 Dzięki wielkie HD1940 :) Tylko skąd mój dziadek miał takie koła :?: Tego już nigdy się nie dowiem niestety. Tak poza tym to ciężko by było mi teraz resztę motorka kupić hehe i jakiś taki nieładny jest (przynajmniej dla mnie) No ale koła zostaną na razie u mnie, jeść nie wołają więc sprzedawać nie ma potrzeby hehe :) Dzięki wielkie jeszcze raz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulamoto Opublikowano 18 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Licznik mozliwe, ze jest z JAWY 90, spotkalem sie z takim w necie (prospekt) i skala rowniez by sie zgadzaala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tera jo ^^. Od czego ten regler? http://img526.imageshack.us/img526/583/obraz170iy9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HD1940 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2007 Tera jo ^^. Od czego ten regler? http://img526.imageshack.us/img526/583/obraz170iy9.jpgOd samochodu Zaporożec, ale identyczne ludzie na wschodzie wstawiali też do Dniepra MT9 itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prince Opublikowano 5 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2007 Od samochodu Zaporożec, ale identyczne ludzie na wschodzie wstawiali też do Dniepra MT9 itp. Dziękuję śliczne :icon_razz: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi