frenzi250 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 Witam,mam problem z moja dt 80 lc2 mianowicie po zapaleniu silnika obroty motoru dochodzą do ok. 5k i powoli spadają aż do sgaśnięcia silnika. motor jest ogólnie zmulony, czyściłem gaźnik i filter powietrza, to także nie świeca. Prosze o pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papcio17 Opublikowano 28 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2007 może tłok zjadło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 hm na 99% siemeringi na wale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 no popatrz jaki ty jasnowidz jestes :cool: opisz dokdniej objawy.Jak wcisniesz ssanie to chodzi i oborty spadaja??bardzo dymi.podejrzewam jakies lewe powietrze a najbardziej brak paliwa w komorze plywaka tzn jego mala ilosc.przeczysc jescze raz gaznik sprpoboj czy chodzi na ssaniu dluzej lub czy po wcisnieciu spadaja obroty potem bedziemy myslec dalej :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) wy cross takie objawy sa jak tlok sie konczy wiec mysle ze to bedzie podobna sprawa u ciebie. naszczescie do dt tlok to kosztuje grosze Edytowane 30 Października 2007 przez rafael Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frenzi250 Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 (edytowane) więc tak, na włączonym ssaniu wszystko jest normalnie, te objawy są na wyłączonym ssaniu. Motor kopci hmm tak jak zawsze ( na ssaniu troche bardziej ) gaźnik czyściłem ale zrobie to jeszcze raz jutro. Gdyby poszedł simmering to bardzo by kopciła chyba,nie? Edytowane 30 Października 2007 przez frenzi250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyYZF Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Sprawdź czy niemasz luzu na sworzniu tłokowym czy gdzies niemasz od strony sklrzyni wycieku z zimeringa. wyreguluj mu obroty ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi