tomek 125 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 moze opone gdzies delikatnie wybuliło? moj kumpel miał taki przypadek..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 No i niestety wszystkie zle przepowiednie sie potwierdziły: krzywa opona, felga i os. Ja p... , k.... moze opone gdzies delikatnie wybuliło? moj kumpel miał taki przypadek..... Czytaj co sie dzieje w temacie nim cos napiszesz... A do autora watku... Musiales wpasc w ladna dziure. Przypomnij sobie, moze cos takiego bylo?W sumie w PL o to nie trudno...Enylej, nie zazdroszcze :|. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Prawda jest taka, że raczej kupiłem moto z takimi wadami, ale jak jechałem przed kupnem to tego nie czułem. No cóż takie życie, za błędy się płaci, nie znam się zbytnio na motocyklach, a ten wpadł nam, tzn. mi i forumowej WIEWIóRCE w oko, wydawał się ok, więc kupiliśmy.Na drugi raz będziemy mądrzejsi o tą wiedzę, której zabrakło nam przy kupnie Zephyrka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grey_cinnamon Opublikowano 31 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Yareck co do krzywej osi i łożysk wystarczy źle wyważona opona i lekkie jajo na feldze, co roztryni później dosłownie wszystko. Wraz ze wzrostem kilometrów będzie Ci to co upierdliwiej przeszkadzało. Na przyszłość proś o dynamiczne wyważenie opon, i najlepiej bądz, przy tym, nawet jak się nie znasz, bo niektórzy w serwisach olewają to. Heja, Czemu tak ważne dla Ciebie jest dynamiczne wyważenie kół? Pozdro:_) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 31 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2007 Jeszcze żebym wiedział czym się różni jedno od drugiego i co one dają to by było fajnie.Jestem kompletnym laikiem (choć już nie co wiedzącym z racji na ww doświadczenia) więc nic raczej by mi nie dało patrzenie jak coś robią bo i tak bym nie wiedział co. Tak mi się zdaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi