Listek31 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No ciebie na fotach nie widziałem Asiu :notworthy: Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 No ciebie na fotach nie widziałem Asiu ;)bo ja się ukrywam :cool: poza tym widać źle patrzysz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zebraliśmy łącznie 2600,30zł (to jest jakieś 6,5 raza więcej niż rok temu :-)Ok 850 zł od samych paradowiczów.Jest pomysł, żeby się spotkać później z garbusiarzami (jak coś dokładniej ustalimy to dam znać) FlorekBardzo chetnie przepijemy te zebrane pieniazki :cool: (joke of course) Starczy tego, za rok oczywiście zupełnie inaczej się zorganizujemy (o ile chcecie z nami działać).Generalnie jak nie zorganizujecie imprezy powośpowo-integracyjnej, to zorganizujemy ją my, wtedy sobie popitolimy co tam trzeba, i oficjalnie obiecaną flachę dostaniecie ;) Reasumując było super, teraz potrzebna konstruktywna krytyka, żeby za rok było jeszcze bardziej super;) Bo błędy były i z naszej strony.Dzieki wielkie za przygarniecie nas do Waszej akcji. Oczywiscie mysle, ze zadzialamy razemw przyszlym roku po moze scislejszym uzgodnieniu regul: "kto, co i gdzie?" :)Tylko jedna flaszka?? ;) Piękne dzięki za to co moje szanowne oczęta zobaczyły! Szacuneczek ect.... :clap: Na paradę nie zdążyłam, ponieważ odsypiałam łódzki Babozlot :biggrin: Jednakże akcja wraz z Garbuskami naprawdę robiła wrażenie. Hej Aga... milo bylo Cieie znow spotkac :* Na przyszlosc moze dobrze byloby ustalic, jak jedziemy (nie trase, tylko sposob, np. garbiarnia srodkiem, moto po obu stornach - tak jak przez chwile na Marszalkowskiej).Na przyszlosc poza ustaleniamy kto w ktorym miejscu kolumny jedzie to nalezy ustalicsierzantow i chorazych parady, ktorzy wlasnie beda zamykac skrzyzowania na trasie parady.Wtedy gruba przejedzie gladko mimo czerwonych swiatel. A Policja tylko bedzie nas ubezpieczac jaki sankcjonowac prawnie nasze dzialania. Generalnie bardzo dziekuje za super spedzonych pare godzin...mielismy okazje nie tylko spotkac sie i polatac w styczniu ale i zrobic cos dobrego dla dzieciakow.Oby czesciej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mycha... Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 (...) no i pogoda super! (kto zamawial? i u kogo? :buttrock: ) A to ja! ja!Choć i tak nie do końca zostałam wysłuchana, bo u mnie lód nie zdążył się rozpuścić. :D Mimo szczerych chęci (choć Florek inną wersję znał...) nie udało mi się dojechać nawet do bramy. :) Ale tak to jest jak się pod lasem mieszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Patrzę Asiu dobrze tylko ty jakaś zamazana jesteś, niby to ty ale nie ty na tych fotach z WOŚP.Ale napawdę żal d*pę ściska że niemogłem pojechać. Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 heh, a jednak się dało na rynku starego miasta:-p http://pl.youtube.com/watch?v=V98plqUi61A Za rok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Wreszcie obiecane zdjecia z WOŚPhttp://picasaweb.google.pl/Teosik2/WOP2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 heh, a jednak się dało na rynku starego miasta:-p http://pl.youtube.com/watch?v=V98plqUi61A Za rok !!! Ładuje, ładuje i... nic :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 heh, a jednak się dało na rynku starego miasta:-p http://pl.youtube.com/watch?v=V98plqUi61A Za rok !!! u mnie podobnie. No nic zmieniam się w cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C_L_K Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 U mnie też lipa. Albo coś z plikiem nie trybi, albo cała Polska się rzuciła na ten filmik :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4sta15 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 U mnie też lipa. Albo coś z plikiem nie trybi, albo cała Polska się rzuciła na ten filmik :flesje: Cała Polska rzuca dzieciom, czy jak to szło??? :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=V98plqUi61A <-u mnie działa normalnie film ma tytuł: W.O.Ś.P. 2008 z "garbusami" Nakręcone przez motocyklistę (siekiera77) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 no jak działa, jak nie działa, na DNSie nas wycieli dranie :buttrock: tytuł jest film się ładuje, ale się nie chce załadować nawet w 1 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C_L_K Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Wszystko sie zgadza. I tytuł i autor, tylko zamiast filmu zapierniczają wkółko białe kropeczki tak, jakby się ładował i nie mógł załadować. Aktualnie jestem podpięty pod DSL-a 2Mb, więc nie mam problemów z przepustowością. Może faktycznie zbyt dużo ssaczy na raz i serwer nie puszcza. Próbuję co jakiś czas od rana i cały czas to samo :buttrock: Może wreszcie wceluję :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 15 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2008 Próbuję co jakiś czas od rana i cały czas to samo :) Może wreszcie wceluję :Dpowodzenia. ja próbuje od wczoraj... :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi