Aśka Opublikowano 18 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2008 uważaj, bo zastosuję na Tobie atak Koci Pazur! (a teraz pytanie-kto wie skąd "pochodzi" ten atak? :) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanka Opublikowano 19 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 (edytowane) Imprezka po WOŚP -owa, jeśli możecie przekażcie zaproszenie Garbusiarzom : 02.02.2008, godzina 21, adres ul.Lachmana 5, Tattoo Bar. obecność mile widziana. motocykle zostawiamy w domu bo nie mamy się tu spotykać dla przyjemności!!! Obowiązkowo zabierzcie kask ,gogle, rękawice, lub inny gadżet motocyklowy(chociaż prawo jazdy kategorii "A") , my za okazaniem tegoż to gadżetu wręczymy każdemu motocykliście PIWKO. Nie martwcie się piwa nie zabraknie. postaramy się zrobić dobrą imprezę. Może to być równocześnie impreza po EXP -owa :banghead: czyli dwa w jednym. Zapraszamy Edytowane 19 Stycznia 2008 przez Joanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2008 Ej, nie żebym się czepiał ale o co chodzi?Mi się wydawało, że miało być 1.02 w 2oo ?Dlaczego spotkanie nie jest dla przyjemności ?Prawo jazdy kat A występuje oddzielnie?Tato bar to ma coś wspólnego z ojcostwem?A przywitać się na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanka Opublikowano 20 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2008 (edytowane) Przepraszam już wszystko naprawiam. Witam wszystkich; imprezka jest 01.02 w 2oo - wg info na forum więcej informacji w tym temacie nie mam, a 02.02 w Tattoo; prawo jazdy kat. A jest jedną z możliwości udowodnienia zamiłowania do moto, rodzaj ekspresji jest dowolny; spotykamy się min. dla spożycia % dlatego pojazdy należy zostawić w domu jak ktoś chce dla przyjemności też można :icon_mrgreen: ; Tattoo nie ma nic wspólnego z ojcostwem a ma z tatuażami, motocyklami i muzyką z gatunku szeroko pojętego rocka ; ufff to chyba wszystko. Chyba, że jeszcze są jakieś pytania ? :icon_big Edytowane 20 Stycznia 2008 przez Joanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 No tego yyy, Kto będzie w 2oo (1.02 godz 19)? Bo rozmawiałem z garbusiarzami i klubem porshe i oni powiedzieli że przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYS Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 mam pytanie czy ktos z was lub znajomych robił fotki pod PKiN jak była licytacja motoorkiestry (jazda samochodem rajdowym ) przy prowadzącym (tam pokazały sie na chwile motocykle jeśli ktos ma jakies foto byłbym wdzięczny :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Jai ja. i Akera przyciągnę :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexio Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A to impreza otwarta ? Mozna bedzie wpasc z kolega ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Florek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 jak nie jak tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A to impreza otwarta ? Mozna bedzie wpasc z kolega ?można, ale obowiązują stroje wieczorowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek342 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 można, ale obowiązują stroje wieczorowe!tak ale jakie te stroje (adam i ewa) :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 i ja. i Akera przyciągnę :cool:W danej sytuacji nie widzę innej możliwości :buttrock: można, ale obowiązują stroje wieczorowe! np. skarpetki wieczorowe - nie mylić z wizytowymi, bo w nich raczej będzie trudno wejść ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin SF Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 (edytowane) zaległe fotki z WOŚP http://picasaweb.google.com/marcinlow/WOP?...key=bngXPsRAbDI co do imprezki 01.02 w piątek to się pojawię, ale prawdopodobnie na 2oo bo w czwartek mam imprezkę, a co za dużo to nie zdrowo :biggrin: w piątek wcześnie wstać trzeba Edytowane 29 Stycznia 2008 przez Marcin SF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 zaległe fotki z WOŚP http://picasaweb.google.com/marcinlow/2008...key=3QWsDsePCek co do imprezki 01.02 w piątek to się pojawię, ale prawdopodobnie na 2oo bo w czwartek mam imprezkę, a co za dużo to nie zdrowo ;) w piątek wcześnie wstać trzebaTy!!! Oszołomie ........................ ja tu fotek z WOŚP nie widze :biggrin: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi